NOTA DE PRENSA DEL jueves 18 de junio de 2020

El Cruïlla XXS incorpora el Camp Nou com un dels seus escenaris emblemàtics ::: CAST A CONT

  • El Cruïlla XXS oferirà una sèrie de concerts al Camp Nou
  • Sopa de Cabra, Nil Moliner, Ismael Serrano, Fuel Fandango, León Benavente, Viva Suecia i  Els Amics de les Arts són alguns dels artistes que actuaran aquest estiu a l’estadi del Barça.
  • És el primer cop que el Camp Nou acull un cicle de concerts
  • Els socis del Barça ja poden comprar les entrades de forma exclusiva i les entrades generals es posaran a la venda dilluns a les 12h a cruillabarcelona.com
 
Promo-Cartell-Camp-Nou-Crui-lla-XXS-Catok
 
Cruïlla i FC Barcelona han arribat a un acord per celebrar tot un seguit de concerts a l’estadi del Camp Nou. Ja s’han confirmat set actuacions entre els mesos de juliol i agost, amb artistes de la talla de Sopa de Cabra, Nil Moliner, Ismael Serrano, Fuel Fandango, León Benavente, Viva Suecia i Els Amics de les Arts.
 
“Dos dels principals actors socioculturals de Barcelona s’uneixen en el moment actual, i ho fan perquè comparteixen uns valors”, ha destacat Jordi Herreruela, director del Cruïlla. Herreruela també ha volgut recordar que, a dia d’avui, un concert al Camp Nou és una oportunitat única per als artistes i també per al públic.
 
En paraules de Teresa Basilio, delegada de Cultura de la Junta Directiva del Club: “Al FC Barcelona estem molt satisfets de poder allotjar un festival amb el prestigi i el seguiment del Cruïlla XXS i, encara més, en les circumstàncies excepcionals que estem vivint. El fet que el Camp Nou pugui convertir-se en un dels escenaris d’aquesta edició ens ajuda a posar en valor la vocació cultural que també forma part de l’essència del Club.” 
 
Els concerts al Camp Nou formaran part del Cruïlla XXS, el cicle de concerts organitzat per Cruïlla durant l’estiu a una sèrie d’espais emblemàtics de Barcelona. En aquest cas, el públic gaudirà dels concerts en un entorn doblement emblemàtic i imponent com és l’estadi del FC Barcelona. 
 
Els concerts tindran un aforament de 800 persones, que es repartiran per diverses zones de la grada de l’estadi. Es mantindrà la distància social requerida per als grans esdeveniments i totes les mesures de seguretat sanitària.
 
Les entrades per als concerts es posaran a la venda a través de www.cruillabarcelona.com, però des d’avui mateix els socis del Barça tenen la possibilitat d’adquirir les seves entrades de forma exclusiva
 
“És la primera vegada en la història que el Camp Nou s’obre a un cicle de concerts”, ha recordat Herreruela, que també ha expressat el seu desig de que Cruïlla i Barça puguin continuar col·laborant en el futur en l’àmbit social i cultural. 
 
El FC Barcelona s’implica en l’activitat cultural de la ciutat i ho fa en un moment en què la col·laboració dels principals actors de Catalunya és clau per al manteniment de l’economia i la cultura del país. Obrint la porta d’un temple com el Camp Nou a concerts de petit format i a promotors locals, el club centenari torna a demostrar que és alguna cosa més que un equip de futbol. 
 
 
 
CAST
 

________________________________________________________-
__________________________________________
 
 
Cruïlla XXS ofrecerá una serie de conciertos en el Camp Nou
 
  • Sopa de Cabra, Nil Moliner, Ismael Serrano, Fuel Fandango, León Benavente, Viva Suecia y Els Amics de les Arts son algunos de los artistas que actuarán este verano en el estadio del Barça.
 
  • Es la primera vez que lo Camp Nou acoge un ciclo de conciertos.
 
  • Los socios del Barça ya pueden comprar las entradas de forma exclusiva y las entradas generales se posarán a la venta lunes a las 12h en cruillabarcelona.com

Cruïlla y FC Barcelona han llegado a un acuerdo para celebrar toda una serie de conciertos en el estadio del Camp Nou. Ya se han confirmado siete actuaciones entre los meses de julio y agosto, con artistas de la talla de Sopa de Cabra, Nil Moliner, Ismael Serrano, Fuel Fandango, León Benavente, Viva Suecia y Els Amics de les Arts.“Dos de los principales actores socioculturales de Barcelona se unen en el momento actual, y lo hacen porque comparten unos valores”, ha destacado Jordi Herreruela, director del Cruïlla. Herreruela también ha querido recordar que, a día de hoy, un concierto en el Camp Nou es una oportunidad única para los artistas y también para el público.En palabras de Teresa Basilio, delegada de Cultura de la Junta Directiva del Club: “En el FC Barcelona estamos muy satisfechos de poder alojar un festival con el prestigio y el seguimiento del Cruïlla XXS y, todavía más, en las circunstancias excepcionales que estamos viviendo. El hecho que lo Camp Nou pueda convertirse en uno de los escenarios de esta edición nos ayuda a posar en valor la vocación cultural que también forma parte de la esencia del Club.”Los conciertos en el Camp Nou formarán parte del Cruïlla XXS, el ciclo de conciertos organizado por Cruïlla durante el verano a una serie de espacios emblemáticos de Barcelona. En este caso, el público disfrutará de los conciertos en un entorno doblemente emblemático e imponente como es el estadio del FC Barcelona.Los conciertos tendrán un aforo de 800 personas, que se repartirán por varias zonas de la grada del estadio. Se mantendrá la distancia social requerida para los grandes acontecimientos y todas las medidas de seguridad sanitaria.Las entradas para los conciertos se pondrán a la venta a través de www.cruillabarcelona.com, pero desde hoy mismo los socios del Barça tienen la posibilidad de adquirir sus entradas de forma exclusiva“Es la primera vez en la historia que lo Camp Nou se abre a un ciclo de conciertos”, ha recordado Herreruela, que también ha expresado su deseo de que Cruïlla y Barça puedan continuar colaborando en el futuro en el ámbito social y cultural.El FC Barcelona se implica en la actividad cultural de la ciudad y lo hace en un momento en que la colaboración de los principales actores de Cataluña es clave para el mantenimiento de la economía y la cultura del país. Abriendo la puerta de un templo como el Camp Nou a conciertos de pequeño formato y a promotores locales, el club centenario vuelve a demostrar que es algo más que un equipo de fútbol.