NOTA DE PRENSA DEL martes 16 de junio de 2020

 
Cruïlla XXS completa la programació del cicle de Jazz, Flamenc i Música Clàssica ::: CAST A CONT

  • El cicle de Jazz, Flamenc i Música Clàssica de Cruïlla XXS incorpora sis nous espectacles.
 
  • Quartet Altimira presentat per Bcn Classics, Dorantes, Chano Domínguez & Antonio Lizana, Sheila Blanco, Alfonso Villalonga i  Nit Lírica amb Anna Alàs i Jové  són els nous artistes que s'incorporen al cicle.


  • Anteriorment ja s’havia anunciat artistes de la talla de Chicuelo, Gorka Benítez trio o la recomposició de Les Quatre Estacions de Vivaldi de Max Richter de la mà del Gran Teatre del Liceu.
 
  • XXS és un cicle adaptat a les noves circumstàncies que s'allargarà durant tot el mes de juliol de 2020 a espais emblemàtics de la ciutat de Barcelona.
 
  • Tota la programació de Cruïlla XXS i entrades a la venda a link https://www.cruillabarcelona.com/es/artistas-xxs/
 
 
Presentacio-Cartell-Classic-Crui-lla-XXS-Cat-SS
 
 
Quan es va anunciar la creació de XXS, el cicle organitzat per Cruïlla aquest mes de juliol, ja es deia que la varietat d’estils seria una de les característiques, ara, a mesura que es van confirmant espectacles aquesta afirmació pren més sentit que mai. 
 
Teatre, cabaret, circ, monòlegs però també concerts de pop, trap, rock, electrónica i inclus un cicle dedicat al Jazz, el Flamenc i la Música Clàssica que ja havia confirmat actuacions de Chicuelo, Los Chichos, Gorka Benítez o la recomposició de Les Quatre Estacions de Vivaldi de Max Richter de la mà del Gran Teatre del Liceu i que avui suma sis nous concerts.
 
Nit Lírica amb Anna Alàs i Jové,  el Quartet Altimira presentat per BCN Clàssics, el pianista Dorantes, Chano Domínguez & Antonio Lizana amb l'espectacle “de Cádiz a Nueva York”, Sheila Blanco presentant "Cantando a las Poetas del 27" i "Film & Cabaret Music” d’Alfonso Vilallonga amb The Darling String Quartet completan aquest cicle que compta amb el suport del BCN Classics, Taller de Músics, El Gran Teatre del Liceu, Bcn Clàssics, el festival Bachcelona i La Vanguardia.


 
CAST
_______________________________________________________________
_______________________
 
 
Cruïlla XXS completa la programación del ciclo de Jazz, Flamenco y Música Clásica
 
  • El ciclo de Jazz, Flamenco y Música Clásica de Cruïlla XXS incorpora seis nuevos espectáculos.
 
  • Quartet Altimira presentado por Bcn Classics, Dorantes, Chano Domínguez & Antonio Lizana, Sheila Blanco, Alfonso Villalonga y Noche Lírica con Anna Alàs y Jové son los nuevos artistas que se incorporan al ciclo.
 
  • Anteriormente ya se había anunciado artistas de la talla de Chicuelo, Gorka Benítez trío o la recomposición de Las Cuatro Estaciones de Vivaldi de Max Richter de la mano del Gran Teatro del Liceo.
 
  • XXS es un ciclo adaptado a las nuevas circunstancias que se alargará durante todo el mes de julio de 2020 en espacios emblemáticos de la ciudad de Barcelona.
 
  • Toda la programación de Cruïlla XXS y entradas a la venta en link https://www.cruillabarcelona.com/es/artistas-xxs/
Cuando se anunció la creación de XXS, el ciclo organizado por Cruïlla este mes de julio, ya se decía que la variedad de estilos sería una de las características, ahora, a medida que se van confirmando espectáculos esta afirmación toma más sentido que nunca.
 
Teatro, cabaret, circo, monólogos pero también conciertos de pop, trap, rock, electrónica y inclus un ciclo dedicado al Jazz, el Flamenco y la Música Clásica que ya había confirmado actuaciones de Chicuelo, Los Chichos, Gorka Benítez o la recomposición de Las Cuatro Estaciones de Vivaldi de Max Richter de la mano del Gran Teatro del Liceo y que hoy suma seis nuevos conciertos.
 
Noche Lírica con Anna Alàs y Jové, el Quartet Altimira presentado por BCN Classic, el pianista Dorantes, Chano Domínguez & Antonio Lizana con el espectáculo “de Cádiz a Nueva York”, Sheila Blanco presentando "Cantando a las Poetas del 27" y "Film & Cabaret Music” de Alfonso Vilallonga con The Darling String Quartet completan este ciclo que cuenta con el apoyo del BCN Classics, Taller de Músics, El Gran Teatre del Liceu, Bcn Clàssics, el festival Bachcelona y La Vanguardia


Toda la info a www.cruillabarcelona.com