NOTA DE PRENSA DEL viernes 12 de junio de 2020

 
Cruïlla XXS ::: Noves incorporacions ::: MClan, Marina Rosell, Albert Pla, Enric Montefusco, Rapsusklei...

  • MClan, Marina Rosell, Albert Pla, Enric Montefusco o Rapsusklei entre els artistes que confirmen actuació a Cruïlla XXS
  • Tota la info aquí
  • Muchachito (Hombre Orquesta Show), Ramon Mirabet o Iseo
  • XXS és un cicle adaptat a les noves circumstàncies, aforament reduït i amb distància de seguretat, que s'allargarà durant tot el mes de juliol de 2020.
 
En les darreres setmanes Cruïlla XXS havia sumat espectacles d'arts escèniques, circ, cabaret i inclús un cicle d'humor i avui suma catorze nous noms al seu cartell musical.
 
Carlos Tarque i Ricardo Ruipérez, o el que és el mateix MClan es presenten a soles en aquest concert que formarà part de la seva gira íntima d'estiu en què sense la seva banda habitual repassaran temes seleccionats de tot el seu repertori en format acústic. Una ocasió especial, per una situació excepcional per escoltar els seus clàssics amb un matís diferent.
 
MClan actuarà a l'Anella Olímpica, on també actuarà l'inclassificable Albert Plà, els raper Recycled J i Rapsusklei i la banda andalusa d'electrònica Califato ¾ i Los Chichos.
 
Per la seva banda Enric Montefusco, Joan Garriga i el Mariatxi Galàctic, Clarence Bekker Band i Las Migas actuaran al Poble Espanyol.
 
Marina Rosell, al Recinte Modernista de Sant Pau, Paula Valls, al Jardí del Teatre Nacional de Catalunya, Siloé al Jardí del Museu Marítim, i Lildami, al Disseny Hub Barcelona, són les altres incorporacions per a Cruïlla XXS.
 
Anteriorment Cruïlla XXS ja havia anunciat un bon reguitzell de noms entre els quals hi havia Muchachito (Hombre Orquesta Show), Ramon Mirabet o Iseo i en breu anunciarà més concerts i nous espais.
 
Consulta tota la programació aquí
 
 
CAST
_________________________________________________
_____________________________

 
  • MClan, Marina Rosell, Albert Pla, Enric Montefusco o Rapsusklei entre los artistas que confirman actuación en Cruïlla XXS
  • Muchachito (Hombre Orquesta Show), Ramon Mirabet o Iseo
  • XXS es un ciclo adaptado a las nuevas circunstancias, aforo reducido y con distancia de seguridad, que se alargará durante todo el mes de julio de 2020.


En las últimas semanas Cruïlla XXS había sumado espectáculos de artes escénicas, circo, cabaret e incluso un ciclo de humor y hoy suma catorce nuevos nombres a su cartel musical.Carlos Tarque y Ricardo Ruipérez, o el que es el mismo MClan se presentan a solas en este concierto que formará parte de su gira íntima de verano en que sin su banda habitual repasarán temas seleccionados de todo su repertorio en formato acústico. Una ocasión especial, y una situación excepcional, para escuchar sus clásicos con un matiz diferente.MClan actuará en la Anella Olímpica, donde también actuará el inclasificable Albert Plà, los rapero Recycled J y Rapsusklei y la banda andaluza de electrónica Califato ¾ y Los Chichos.Por su parte Enric Montefusco, Joan Garriga y el Mariatxi Galàctic, Clarence Bekker Band y Las Migas actuarán en el Poble Espanyol.Marina Rosell, en el Recinto Modernista de Sau Pau, Paula Valls, en el Jardín del Teatro Nacional de Cataluña, Siloé en el Jardín del Museo Marítimo, y Lildami, en el Diseño Hub Barcelona, son las otras incorporaciones para Cruïlla XXS.Anteriormente Cruïlla XXS ya había anunciado una buena retahíla de nombres entre los cuales había Muchachito (Hombre Orquesta Show), Ramon Mirabet o Iseo y en breve anunciará más conciertos y nuevos espacios.Consulta toda la programación aquí