NOTA DE PRENSA DEL miércoles 10 de junio de 2020

Roda de premsa Cruïlla XXS i Fura dels Baus ::: CAST A CONT
Ens complau convocar-vos a la roda de premsa de presentació dels dos espectacles de La Fura dels Baus que tindran lloc en el marc Cruïlla XXS de Barcelona durant aquest juliol.
 
D’una banda, es presentarà l’Espectacle Sorpresa, dirigit pel furero Pera Tantiñà, que es farà els dies 17 i 18 de juliol a la Plaça Univers.
 
De l’altra, l’espectacle benèfic NN (Nova Normalitat) que, dirigit pel furero Carlus Padrissa, es farà al Recinte Modernista de Sant Pau, els propers 3 i 4 de juliol.
 
La proposta retrà homenatge al sector sanitari i a tots els qui lluiten per superar la Covid-19. I, un cop estrenat, emprendrà una gira per diversos hospitals del país per tal de seguir recaptant fons econòmics per contribuir a la tasca d’investigació del coronavirus.
 
Informació pràctica
 
L'acte de presentació comptarà amb l'assistència de:

- Carlus Padrissa, director artístic de La Fura dels Baus i director de NN
- Pera Tantiñá, director artístic de La Fura dels Baus i director de Espectacle Sorpresa
- Jordi Herreruela, director del Festival Cruïlla Barcelona
- Gemma Craywinckel, directora gerent de l’Hosptial de Sant Pau

Dia: Dijous, 11 de juny Hora: 12 h 
Lloc: Sala Pau Gil del Recinte Modernista de Sant Pau (carrer Sant Antoni Maria Claret, 167 Barcelona)
 
 
*En la línia del doblet d’espectacles, la roda de premsa començarà amb una acció furera desafiant la llei de la gravetat.
L’acte també inclourà un aperitiu especial.
 
 
*Agraïrem que confirmin la seva assistència. Per a més informació, entrevistes o d'altres peticions de premsa, no dubtin a contactar-nos.
 
 
 
 
CAST
_______________________________________-
____________________
 
 
Nos complace convocaros a la rueda de prensa de presentación de los dos espectáculos de La Fura dels Baus que tendrán lugar en el marco Cruïlla XXS de Barcelona durante julio.

Por un lado, se presentará el Espectáculo Sorpresa dirigido por el furero Pera Tantiñà, que se hará los días 17 y 18 de julio en la Plaza Univers.

De la otra, el espectáculo benéfico NN (Nueva Normalidad) que, dirigido por el furero Carlus Padrissa, se hará al Recinto Modernista de Sant Pau, los próximos 3 y 4 de julio.

La propuesta rendirá homenaje al sector sanitario y a todos quienes luchan para superar la Covid-19. Y, una vez estrenada, emprenderá una gira por varios hospitales del país para seguir recaudando fondos económicos para contribuir a la tarea de investigación del coronavirus.Información práctica


El acto de presentación contará con la asistencia de:- Carlus Padrissa, director artístico de La Fura dels Baus y director de NN

- Pera Tantiñá, director artístico de La Fura dels Baus y director de Espectáculo Sorpresa

- Jordi Herreruela, director del Festival Cruïlla Barcelona

- Gemma Craywinckel, directora gerente de la Hosptial de Sant PauDia: Jueves, 11 de junio Hora: 12 h

Lugar: Sala Pau Gil del Recinto Modernista de Sant Pau (calle Sant Antoni Maria Claret, 167 Barcelona)