NOTA DE PRENSA DEL martes 09 de junio de 2020

Cruïlla XXS presenta Comedy ::: CAST A CONT
 
  • Cruïlla XXS presenta la seva programació de Comedy, que inclou alguns dels millors humoristes del pais.
  • Miguel Noguera, El Soterrani, Charlie Pee, Impro Barcelona i el Roast a Pepe Colubi són algunes de les propostes presentades.
  • Comedy a Cruïlla XXS tindrà lloc al Jardí del Museu Marítim de Barcelona.
  • XXS és un cicle adaptat a les noves circumstàncies, aforament reduït i amb distància de seguretat, que s'allargarà durant tot el mes de juliol de 2020.
 
 
Tres-C-Cartell-Comedy-Crui-lla-XXS-Catok
 
 
Fins avui Cruïlla XXS havia anunciat concerts, circ, teatre o cabaret i ara anuncia Comedy un cicle d’humor dins Cruïlla XXS que inclou alguns dels millors monologuistes del país.

Un elenc d’artistes seleccionats pel còmic i guionista Tomàs Fuentes (La Competència, a Rac1; Buenafuente; El Club de la Comedia...) que inclourà espectacles i monòlegs de Miguel Noguera, Charlie Pee, Bru Esteve, Impro Barcelona, el Roast a Pepe Colubi, Txabi Franquesa, Luis Álvaro, sessions de micro obert,El Soterrani, La Ruina Show, Andreu Casanova, Patricia Espejo, Carmen Romero, Raquel Hervás,Irene Minovas, Ana López, Xavi Daura, Adri Romero, Enzo Vizcaíno, Ignasi Taltavull, Guillem Estadella, Marc Sarrats, Pilar de Francisco, Borja Sumozas, Vermunólogos, Jorge Yorya, Kike García, Andrés Fajngold, Denny Horror i el mateix Tomàs Fuentes.
 
La programació d’humor de Cruïlla XXS dona continuïtat a la carpa Cruïlla Comedy, un espai que durant la passada edició d’estiu del festival barceloní va veure desfilar el del bo i millor del panorama humorístic nacional.
 
Cruïlla XXS ja ha anunciat més de 100 espectacles per la seva propera edició, però continuarà afegint propostes a un cicle que portarà més de 250 activitats culturals a l’estiu de Barcelona.
 
Tota la programació es pot consultar aquí
 
 
 
 
CAST 
_____________________________________________________________________________
____________________________________

 
Cruïlla XXS presenta Comedy
 
 
  • Cruïlla XXS presenta su programación de Comedy, que incluye algunos de los mejores humoristas del pais.
  • Miguel Noguera, El Soterrani, Charlie Pee, Impro Barcelona y el Roast a Pepe Colubi son algunas de las propuestas presentadas.
  • Toda la info aquí
  • Comedy en Cruïlla XXS tendrá lugar en el Jardí del Museu Marítim de Barcelona.
  • XXS es un ciclo adaptado a las nuevas circunstancias, aforo reducido y con distancia de seguridad, que se alargará durante todo el mes de julio de 2020.
 
 
Hasta hoy Cruïlla XXS había anunciado conciertos, circo, teatro o cabaret y ahora anuncia Comedy un ciclo de humor dentro de Cruïlla XXS que incluye algunos de los mejores monologuistas del país.
 
Un elenco de artistas seleccionados por el cómico y guionista Tomàs Fuentes (La Competència, a Rac1; Buenafuente; El Club de la Comedia...) que incluirá espectáculos y monólogos de Miguel Noguera, Charlie Pee, Bru Esteve, Impro Barcelona, el Roast a Pepe Colubi, Txabi Franquesa, Luis Álvaro, sessions de micro obert, El Soterrani, La Ruina Show, Andreu Casanova, Patricia Espejo, Carmen Romero, Raquel Hervás,Irene Minovas, Ana López, Xavi Daura, Adri Romero, Enzo Vizcaíno, Ignasi Taltavull, Guillem Estadella, Marc Sarrats, Pilar de Francisco, Borja Sumozas, Vermunólogos, Jorge Yorya, Kike García, Andrés Fajngold, Denny Horror i el propio Tomàs Fuentes.
 
La programación de humor de Cruïlla XXS da continuidad a la carpa Cruïlla Comedy, un espacio que durante la pasada edición de verano del festival barcelonés vio desfilar lo mejor del panorama humorístico nacional.
 
Cruïlla XXS ya ha anunciado más de 100 espectáculos para su próxima edición, pero continuará añadiendo propuestas a un ciclo que llevará más de 250 actividades culturales al verano de Barcelona.
 
Toda la programación se puede consultar aquí