NOTA DE PRENSA DEL jueves 04 de junio de 2020

 
Cruïlla XXS anuncia la seva programació d’arts escèniques ::: CAST A CONT

 
  • Teatre, dansa, circ, cabaret o humor també són protagonistes a Cruïlla XXS.
  • Miquel Barcelona, La Fura dels Baus, Tortell Poltrona, Brodas Bros, David Moreno Cia. & Cristina Calleja, Pep Bou, Divinas i Cascai són alguns dels noms que formen part de la programació
  • XXS és un cicle adaptat a les noves circumstàncies, aforament reduït i amb distància de seguretat, que s'allargarà durant tot el mes de juliol de 2020.
 
Presentacio-Cartell-Arts-Eseniques-Crui-lla-XXS-OKS
 
Si fins ara Cruïlla XXS -el festival creat amb l’objectiu de tornar a omplir de cultura la ciutat de Barcelona amb una proposta que inclourà 200 activitats durant el mes de juliol, en alguns dels espais més emblemàtics de la ciutat i tot amb l’aforament i les mesures d’higiene i seguretat necessàries, havia presentat sobretot concerts- ara anuncia amplia programació centrada en les arts escèniques. 
 
Miquel Barcelona, La Fura dels Baus, Tortell Poltrona, la companyia Brodas Bros, Planeta Impro, Addura Teatre Visual, Circ Vermut, Pep Bou, Guillem Albà & La Marabunta, Aupa Quartet, Divinas, Cascai, Animal Religion, Pepa Plana, La Volta al món en 80 tíes, Victor Parrado, Les Sàvies de Molière,  Circ Pistolet, David Moreno Cia. & Cristina Calleja, Les Impuxibles, Zero en Conducta, Alba Sarraute i Pep Plaza són els primers confirmats del cicle de Cruïlla XXS dedicat a les arts escéniques que en breu anunciarà més confirmacions.
 
Com la resta d’esdeveniments anunciats aquests espectacles tindran lloc a espais emblemàtics de la ciutat de Barcelona com L'anella olímpica, el Poble Espanyol, Els Jardins del Teatre Nacional  de Catalunya, el Recinte Modernista de Sant Pau i dos espais nous que es sumen a Cruïlla XXS: la Plaça Univers a Fira de Barcelona i el Teatre Victoria.


Tota la informació dels espectacles anunciats avui així com els que ja es coneixien es pot trobar a https://www.cruillabarcelona.com/ca/
 
CAST
___________________________________________
________________
 
 

Cruïlla XXS anuncia su programación de artes escénicas

 
  • Teatro, danza, circo, cabaré o humor también son protagonistas a Cruïlla XXS.
  • Miquel Barcelona, La Fura dels Baus, Tortell Poltrona, Brodas Bros, David Moreno Cia. & Cristina Calleja, Pep Bou, Divinas y Cascai son algunos de los nombres que forman parte de la programación.
 
  •  XXS es un ciclo adaptado a las nuevas circunstancias, con afor reducido y con distancia de seguridad, que se alargará durante todo el mes de julio de 2020.Si hasta ahora Cruïlla XXS -el festival creado con el objetivo de volver a llenar de cultura la ciudad de Barcelona con una propuesta que incluirá 200 actividades durante el mes de julio, en algunos de los espacios más emblemáticos de la ciudad y todo con el aforo y las medidas de higiene y seguridad necesarias, había presentado sobre todo conciertos- ahora anuncia una amplia programación centrada en las artes escénicas.
 
Miquel Barcelona, La Fura dels Baus, Tortell Poltrona, la companyia Brodas Bros, Planeta Impro, Addura Teatre Visual, Circ Vermut, Pep Bou, Guillem Albà & La Marabunta, Aupa Quartet, Divinas, Cascai, Animal Religion, Pepa Plana, La Volta al món en 80 tíes, Victor Parrado, Les Sàvies de Molière,  Circ Pistolet, David Moreno Cia. & Cristina Calleja, Les Impuxibles, Zero en Conducta, Alba Sarraute y Pep Plaza  son los primeros confirmados del ciclo de Cruïlla XXS dedicado a las artes escénicas que en breve anunciará más confirmaciones.
 
Como el resto de eventos anunciados estos espectáculos tendrán lugar en espacios emblemáticos de la ciudad de Barcelona como La anilla olímpica, el Pueblo Español, Los Jardines del Teatro Nacional de Cataluña, el Recinto Modernista de Santo Pablo: la Plaza Universo a Feria de Barcelona y el Teatro Victoria.


Toda la información de los espectáculos anunciados hoy así como los que ya se conocían se puede encontrar a https://www.cruillabarcelona.com/