NOTA DE PRENSA DEL martes 19 de mayo de 2020

El Festival Cruïlla anuncia els seus primers noms per l’edició de 2021 ::: CAST A CONT

 Cruilla2021ok

 
Després d’anunciar que el festival Cruïlla no es podrà celebrar aquest estiu i que s’ajorna fins als dies 8, 9 i 10 de juliol de 2021 l’organització anuncia els primers noms per la seva propera edició.
 
La primera llista de confirmacions la formen: Two Door Cinema Club, Kase.O, Residente, Morcheeba, Of Monsters and Men, Sopa de Cabra, León Benavente, Novedades Carminha, Perotá Chingó, Lágrimas de Sangre, Fuel Fandango, Rayden, Djaikovski, Gertrudis, Ebri Knight, Siloé i Meritxell Nedderman 
 
Recordar que tal i com va anunciar l’organització les entrades de Cruïlla 2020 seran vàlids per a Cruïlla 2021 i que el festival es posarà en contacte per email amb tots els compradors a finals de maig i oferirà totes les opcions disponibles per a aquells que no puguin assistir. 
 
 
CAST
________________________________________ 
________________________ 
 
El Festival Cruïlla anuncia sus primeros nombres para su edición de 2021

 
Después de anunciar que el festival Cruïlla no se podrá celebrar este verano y que se aplaza hasta los días 8, 9 y 10 de julio de 2021 la organización anuncia los primeros nombres para su próxima edición.
 
La primera lista de confirmaciones la forman: Two Door Cinema Club, Kase.O, Residente, Morcheeba, Of Monsters and Men, Sopa de Cabra, León Benavente, Novedades Carminha, Perotá Chingó, Lágrimas de Sangre, Fuel Fandango, Rayden, Djaikovski, Gertrudis, Ebri Knight, Siloé y Meritxell Nedderman.
 
Recordar que tal y como anunció la organización las entradas de Cruïlla 2020 serán válidas para Cruïlla 2021 y que el festival se pondrá en contacto por email con todos los compradores a finales de mayo y ofrecerá todas las opciones disponibles para aquellos que no puedan asistir.