NOTA DE PRENSA DEL viernes 15 de mayo de 2020

Fins aviat Festival Cruïlla, hola Cruïlla XXS ::: CAST A CONT

 
  • Cruïlla anuncia que no podrà celebrar l’edició 2020 en les dates inicialment previstes i que s’ajorna fins al 2021.
 
  • Cruïlla presenta Cruïlla XXS un nou festival de ciutat que inclourà més de 200 activitats aquest estiu a Barcelona.
 
Barcelona, 15 de maig de 2020. L’organització de Cruïlla lamenta haver de comunicar que el festival Cruïlla no es podrà celebrar aquest estiu i que s’ajorna fins als dies 8,9 i 10 de juliol de 2021. Les entrades per Cruïlla 2020 seran vàlides per a Cruïlla 2021 i el festival es posarà en contacte per email amb tots els compradors a finals de maig i oferirà totes les opcions disponibles per a aquells que no puguin assistir.
 
L’equip del festival porta setmanes treballant perquè no hi hagi estiu sense música i en aquest sentit anuncia Cruïlla XXS, un festival de ciutat que oferirà durant tot el mes de Juliol programació diària a espais emblemàtics de Barcelona. 
 
Cruïlla XXS és un cicle d’espectacles a l’aire lliure en alguns del espais oberts de la ciutat. Cruïlla està treballant amb el Poble Espanyol, amb el Recinte Modernista de Sant Pau, amb el Teatre Nacional de Catalunya per a disposar del seu jardí i amb l’Ajuntament de Barcelona per altres espais.
 
La programació mantindrà l’ànima del Cruïlla amb una àmplia i variada oferta de més de 200 espectacles, entre els que s’inclouran concerts de tot tipus, arts de carrer, monòlegs, circ, conferències i molt més... mantenint l’habitual equilibri del Cruïlla entre grups consolidats i artistes emergents. 
 
Una oferta que respectarà les mesures de seguretat designades per la Fase 2: 400 persones assegudes, amb distància de seguretat, les mesures d’higiene necessàries, franges horàries d’accés i el compliment estricte de tota la normativa que estigui en vigor al Juliol.
 
En paraules del director del Cruïlla Jordi Herreruela “Amb el Cruïlla XXS volem reactivar el sector cultural, des dels artistes fins a tots els professionals que treballen darrera de cada espectacle. Vull agrair l'excel·lent  predisposició i el suport d’artistes, espais, administracions, mitjans i patrocinadors per compartir que no hi ha normalitat sense música, i per haver transformat entre tots un NO en un gran Si”.


Per la seva part la Consellera de Cultura de la Generalitat de Catalunya Mariàngela Vilallonga ha comentat "Quan ens trobem en una cruïlla, a voltes, no sabem quin camí seguir. El festival Cruïlla sempre ens mostra bons i diversos camins, fins i tot enmig del confinament. Gràcies per les vostres propostes imaginatives i al mateix temps realistes. Tot el meu suport, de debò. Perquè compartim que la cultura és una necessitat essencial per a la nostra supervivència nacional. Endavant, Cruïlla XXS."El Cruilla és divideix, però es multiplica.
El Cruila es fracciona, però s'exten.
El Cruilla es limita, però s'engrandeix.
Perquè avui, menys és més.
Perquè Micro es macro.
El Cruïlla aquest any fa nèixer l'XXS.
Tan petit però tan gran.
Tan genui però tan nou.
Menys gent, més seguretat.
Menys escenaris, més espais.
Menys cartell, més artistes..
Menys durada, més dates.
Hem transformat un No en un Sí.
 
Cruïlla XXS. _______________________________________________________________________________
_________________________________________________
 
 
CASTELLANO
 
 
Hasta pronto Festival Cruïlla, hola Cruïlla XXS
 
  • Cruïlla anuncia que no podrá celebrar la edición 2020 en las fechas inicialmente previstas y que se aplaza hasta el 2021.
 
  • Cruïlla presenta Cruïlla XXS un nuevo festival de ciudad que incluirá más de 200 actividades este verano en Barcelona.
 
Barcelona, 15 de mayo de 2020. La organización de Cruïlla lamenta tener que comunicar que el festival Cruïlla no podrá celebrarse este verano y que se aplaza hasta los días 8, 9 y 10 de julio de 2021. Las entradas para Cruïlla 2020 serán válidas para Cruïlla 2021 y el festival se pondrá en contacto por email con todos los compradores a finales de mayo y ofrecerá todas las opciones disponibles para aquellos que no puedan asistir.
 
A pesar de que todos tenemos ganas de Cruïlla, por seguridad y por conciencia nos reinventamos.
 
El equipo del festival lleva semanas trabajando porque no haya verano sin música y en este sentido anuncia Cruïlla XXS, un festival de ciudad que ofrecerá durante todo el mes de julio programación diaria en espacios emblemáticos de Barcelona.
 
Cruïlla XXS es un ciclo de espectáculos al aire libre en algunos del espacios abiertos de la ciudad. Cruïlla está trabajando con  el Poble Espanyol, con el Recinto Modernista de Sant Pau, con el TNC para disponer de su jardín, y con el Ayuntamiento de Barcelona por otros espacios.
 
La programación mantendrá el alma del Cruïlla con una amplia y variada oferta de más de 200 espectáculos, entre los que se incluirán conciertos de todo tipos, artes de calle, monólogos, circo, conferencias y mucho más... manteniendo el habitual equilibrio del Cruïlla entre grupos consolidados y artistas emergentes.
 
Una oferta que respetará las medidas de seguridad designadas para la Fase 2: 400 personas sentadas, con distancia de seguridad, las medidas de higiene necesarias, franjas horarias de acceso y el cumplimiento estricto de toda la normativa que esté en vigor en julio.
 
En palabras del director del Cruïlla Jordi Herreruela “Con el Cruïlla XXS queremos reactivar el sector cultural, desde los artistas hasta todos los profesionales que trabajan en cada espectáculo. Quiero agradecer la excelente predisposición y el apoyo de artistas, espacios, administraciones, medios y patrocinadores para compartir que no hay normalidad sin música, y por haber transformado entre todos un NO en un gran SÍ”.


Por su parte la Consejera de Cultura de la Generalitat de Catalunya Mariàngela Vilallonga ha comentado "Cuando nos encontramos en un cruce de caminos, a veces, no sabemos cual seguir. El festival Cruïlla siempre nos muestra varios buenos caminos incluso en medio del confinamiento. Gracias por vuestras propuestas imaginativas y al mismo tiempos realistas. Todo mi apoyo, de verdad. Porque compartimos que la cultura es una necesidad esencial para nuestra supervivencia nacional. Adelante, Cruïlla XXS."
 
El Cruilla es divide, pero se multiplica.
El Cruila se fracciona, pero se extiende.
El Cruilla se limita, pero se agranda.
Porque hoy, menos es más.
Porque Micro se macro.
El Cruïlla este año hace nacer XXS.
Tan pequeño pero tan grande.
Tan genuino pero tan nuevo.
Menos gente, más seguridad.
Menos escenarios, más sedes.
Menos cartel, más artistas.
Menos durada, más fechas.
Hemos transformado un No en un Sí.
 
Cruïlla XXS.