NOTA DE PRENSA DEL viernes 17 de enero de 2020

Meritxell Neddermann al Cruïlla de Primavera ::: CAST A CONT
 
 
 
* Meritxell Neddermann, s'afegeix al cartell del Cruïlla de Primavera.

* Actuarà el 25 d'abril a la Sala Vol presentant el seu àlbum de debut.

* Devendra Banhart, Maikel Delcalle, Sopa de Cabra, Snarky Puppy, Fat Freddy's Drop, Natos y Waor, Caravan Palace i Grant-Lee Phillips són els altres artistes que participaran de l'edició de primavera del Cruïlla.
 

 
Txell-Neddermann
 
 
La Meritxell Neddermann va néixer per tocar. De ben petita ja s'apassionava pel piano, i mai s'ha plantejat fer altra cosa que no fos música. La seva és una història de talent però també de treball dur: d'un conservatori barceloní al Berklee College of Music de Boston, passant per una estada a Nova York on no va parar de crear.

De retorn a la seva Barcelona, sembla estar construint quelcom més gran: una personalitat musical que trenca amb l'acadèmia, Cançons amb loops i vocoder, un estil més proper a l'indie i una sonoritat que recorda al lo-fi d'artistes com Homeshake.

Està preparant el seu àlbum debut i estem tots expectants. El pròxim 25 d'abril ens el presentarà al Cruïlla de Primavera, a la Sala VOL. Apunteu-vos el seu nom, perquè sonarà fort.
 
 
Meritxell Neddermann
25 de abril de 2020 
21.30h
Sala Vol. Barcelona
https://www.cruillabarcelona.com/ca/artistes-cruilla-de-primavera-2020/
 
 
CAST 

 

Meritxell Neddermann en Cruïlla de Primavera


Txell-Neddermann
 
 
* Meritxell Neddermann, se incorpora al cartel de Cruïlla de Primavera.
 

* Actuará el 25 de abril en la Sala Vol presentando su álbum de debut.
 

* Devendra Banhart, Maikel Delcalle, Sopa de Cabra, Snarky Puppy, Fat Freddy's Drop, Natos y Waor, Caravan Palace y Grant-Lee Phillips son los otros artistas que participarán de la edición de primavera de Cruïlla.
 
 
Meritxell Neddermann nació para tocar. De muy pequeña ya se apasionó por el piano, y nunca se ha planteado hacer otra cosa que no fuera música. La suya es una historia de talento pero también de trabajo duro: de un conservatorio barcelonés al Berklee College of Music de Boston, pasando por una estancia en Nueva York en la que no paró de crear.
 
De vuelta en su Barcelona natal, parece estar construyendo algo más grande: una personalidad musical que rompe con la academia, canciones con loops y vocoder, un estilo más próximo al indie y una sonoridad que recuerda al lo-fi de artistas como Homeshake.
 
Está preparando su álbum debut y estamos todos expectantes. El próximo 25 de abril nos lo presentará en el Cruïlla de Primavera, en la Sala VOL de Barcelona. Apuntaos su nombre, porque sonará fuerte.
 
 
Meritxell Neddermann
25 de abril de 2020 
21.30h
Sala Vol. Barcelona
https://www.cruillabarcelona.com/ca/artistes-cruilla-de-primavera-2020/