NOTA DE PRENSA DEL lunes 16 de diciembre de 2019

 
Cruïlla 2020 ::: Gwen Stefani, Tom Walker, La Fura del Baus, Fuel Fandango i Ebri Knight ::: CAST A CONT
 

  • Cruïlla anuncia cinc nous noms per a la seva pròxima edició.
 
  • Gwen Stefani, l'ex cantant de No Doubt, Tom Walker, La Fura dels Baus, Fuel Fandango i Ebery Knight  s'incorporan al cartell de Cruïlla 2020.
 
  • Aquests artistes es sumen als noms anteriorment anunciats: Residente, Rag' Bone Man, Of Monsters and Men, Kase.O, Seeed, Leon Benavente, Novedades Carminha, Lágrimas de Sangre i No Logo (l'herència  d'Aspencat).
 
  • La pròxima edició de Cruïlla tindrà lloc del 2 al 4 de juliol al Parc del Fòrum de Barcelona
 
  • Tota la info i entrades a la venda en www.cruillabarcelona.com
Web-Cartell-Logo-Festival-Crui-lla-red-12-ca-co-pia

El festival Cruïlla continua afegint artistes a un cartell que ja havia confirmat a Residente, Rag' Bone Man, Of Monsters and Men, Kase.O, Seeed, Leon Benavente, Novedades Carminha, Lágrimas de Sangre i No Logo (l'herència de Aspencat).Gwen Stefani, l'ex cantant de No Doubt, Tom Walker, La Fura dels Baus, Fuel Fandango i Ebery Knight s'incoporan a l'onzena edició que tindrà lloc els dies 2, 3 i 4 de juliol.


El retorn als escenaris europeus de Gwen Stefani serà sens dubte una de les notícies de l'estiu, i és que tant en la seva època com cantant de No Doubt, com en solitari la seva veu ha marcat tota una generació.


Si la veu de Gwen Stefani és sinònim dels noranta i dels inicis dels dos mil, la de l'anglès Tom Walker està destinada a ser la de finals dels anys deu. El single I Will Leave a Light On es va col·locar en totes les ràdios del planeta, va ser número 1 en 17 països i disc de platí en altres 15.


La confirmació de La Fura dels Baus demostra que Cruïlla tornarà a apostar en la seva pròxima edició per oferir al seu públic una experiència més enllà del musical. La Fura dels Baus tornarà al Cruïlla per tercer any consecutiu. I ho farà per partida triple, amb espectacles i performances durant els tres dies de festival.


Fuel Fandango, actuarà per primera vegada a Cruïlla portant amb ells la seva fusió única de flamenc centenari i ritmes urbans.


L'última confirmació d'aquesta tanda, Ebery Knight actuaran en Cruïlla per a presentar el seu nou disc previst per a aquest 2020.


Tota la info i entrades a la venda a www.cruillabarcelona.com


CAST

__________________________________________________
__________________________________

Cruïlla 2020 :::Gwen Stefani, Tom Walker, La Fura del Baus, Fuel Fandango y Ebri Knight 


  •  Gwen Stefani, la ex cantante de No Doubt, Tom Walker, La Fura dels Baus, Fuel Fandango y Ebery Knight se incorporan al cartel de Cruïlla 2020.

  • Estos artistas se suman a los nombres anteriormente anunciados: Residente, Rag' Bone Man, Of Monsters and Men, Kase.O, Seeed, Leon Benavente, Novedades Carminha Lágrimas de Sangre y No Logo (l'herència de Aspencat).
 
  • La próxima edición de Cruïlla tendrá lugar del 2 al 4 de julio al Parc del Fórum de Barcelona 
 


El festival Cruïlla sigue añadiendo artistas a un cartel que ya había confirmado a Residente, Rag' Bone Man, Of Monsters and Men, Kase.O, Seeed, Leon Benavente, Novedades Carminha Lágrimas de Sangre y No Logo (l'herència de Aspencat).


Gwen Stefani, la ex cantante de No Doubt, Tom Walker, La Fura dels Baus, Fuel Fandango y Ebery Knight se incoporan al cartel su undécima edición que tendrá lugar los días 2, 3 y 4 de julio.

El regreso a los escenarios europeos de Gwen Stefani será sin duda una de las noticias del verano, y es que tanto en su época como cantante de No Doubt, como en solitario su voz ha marcado toda una generación.

Sí la voz de Gwen Stefani es sinónimo de los noventa y de los inicios de los dos mil, la del inglés Tom Walker está destinada a ser la de finales de los años 10. El single I Will Leave a Light On se colocó en todas las radios del planeta, fue número 1 en 17 países y disco de platino en otros 15.

La confirmación de La Fura dels Baus demuestra que Cruïlla, volverá a apostar en su próxima edición por ofrecer a su público una experiencia más allá de lo musical, y de nuevo La Fura dels Baus volverá al Cruïlla por tercer año consecutivo. Y lo hará por partida triple, con espectáculos y performances durante los 3 días de festival.


Fuel Fandango, actuará por primera vez en Cruïlla trayendo con ellos su fusión única de flamenco centenario y ritmos urbanos.

La última confirmación de esta tanda, Ebery Knight actuarán en Cruïlla para presentar su nuevo disco previsto para este 2020.

Toda la info y entradas a la venta a www.cruillabarcelona.com