NOTA DE PRENSA DEL domingo 15 de diciembre de 2019

Moritz Feed Dog 2020 : Primeres pel.lícules confirmades de l'únic festival dedicat al Cinema Documental sobre Moda : CAST A CONT
 
Margiela in his own words i Waiting for the carnaval són els primers títols confirmats
.
* La sisena edició de Moritz Feed Dog tindrà lloc del 26 al 29 de març a Barcelona
.
* Ja es poden comprar els abonaments a moritz.feeddog.org

.mfd201
.
El documental definitiu sobre  Margiela, Margiela in his own words i Waiting for the carnaval, el documental de Marcelo Gomez sobre Toritama, la capital del denim a Brasil,  son els primers dos documentals confirmats per la sisena edició de Moritz Feed Dog que tindrà lloc del proper 26 al 29 de març de 2020 a Barcelona.
 
Moritz Feed Dog  l'únic festival a l'estat dedicat al documental sobre moda, va néixer amb la voluntat d'oferir una programació en què, igual que en l'altre Festival organitzat per Inedit Produccions, el Festival In-Edit, prevalgui la qualitat cinematogràfica de les obres, des dels continguts a l'estètica. Convertit en un punt de trobada únic entre la moda i el cinema a la ciutat de Barcelona, Moritz Feed Dog va acollir a prop de 6000 espectadors en la seva darrera edició.

Tota la informació a Moritz.FeedDog.org
.
.
Waiting for the carnival
.
Toritama és una població de la zona d'Agreste,en el nord-est del Brasil, coneguda com la Capital del denim. Així doncs la “indústria del denim” suposarà la taula de salvació per a una població seca i pobra que en els últims temps ha anat mutant d'una economia tradicional a una altra de producció/explotació capitalista basada en la fabricació de denim. La cinta mostra la percepció de prosperitat dels habitants de Toritama que treballen a la seva casa sent el seu propi patró, això sí, amb interminables jornades de treball, sense normes de seguretat ni salubritat i una remuneració tan escassa que ni tan sols els arriba per a poder anar a celebrar el Carnestoltes que continua sent l'esdeveniment que dóna sentit a l'activitat de tot l'any en les poblacions més pobres del Brasil.
.
Margiela in his own words
.
L'esperat documental sobre Margiela, explicat per Martin Margiela arriba al novembre de 2019 al festival de NYC i al març de 2020 a Moritz Feed Dog. Després del breu “The artist is absent” (fugaç retrat d'escassos vint minuts) i “We Margiela” (comptant el fenomen Margiela per l'equip que el va envoltar i recolzant-se especialment en la figura de la seva sòcia Jenny Meirens) també estrenat en Moritz Feed Dog, “Margiela in his own words” arriba per a completar el cercle amb un document en el qual el dissenyador s'explica a si mateix, revelant univers, inspiracions i influències i el més important: comptant la seva pròpia versió del “així va ser, així va passar” des de la seva infància, al camí de la seva formació per a arribar a ser un dels dissenyadors de moda més rellevants dels segles XX i XXI durant els 20 anys en què va estar al capdavant de la seva marca (1989 a 2009).Per fi el dissenyador es despulla davant la cambra sense per això revelar el seu rostre.
.
.
CAST
_________________________________________________________________________________
________________________________________________
.
.
Moritz Feed Dog 2020 : Primeras películas confirmadas del único festival dedicado al Cine Documental sobre Moda 

* Margiela in his own words y Waiting for the carnaval son los primeros títulos confirmados
.
* La sexta edición de Moritz Feed Dog tendrá lugar del 26 al 29 de marzo a Barcelona
.
* Ya se pueden comprar los abonos a moritz.feeddog.org
.
.
mfd201
.
El documental definitivo sobre Margiela, Margiela in his own words y Waiting for the carnaval, el documental de Marcelo Gomez sobre Toritama, la capital del denim en Brasil, son los primeros dos documentales confirmados para la sexta edición de Moritz Feed Dog que tendrá lugar del próximo 26 al 29 de marzo de 2020 a Barcelona.
.
Moritz Feed Dog el único festival en el estado dedicado al documental sobre moda, nació con la voluntad de ofrecer una programación en que, igual que en el otro Festival organizado por Inedit Producciones, el Festival In-Edit, prevalezca la calidad cinematográfica de las obras, desde los contenidos a la estética. Convertido en un punto de encuentro único entre la moda y el cine a la ciudad de Barcelona, Moritz Feed Dog acogió cerca de 6000 espectadores en su última edición.
.

.
Waiting for the carnaval
.
Toritama es una población de la zona de Agreste,en el nordeste de Brasil, conocida como la Capital del denim. Así pues la “industria del denim” va a suponer la tabla de salvación para una población seca y pobre que en los últimos tiempos ha ido mutando de una economía tradicional a otra de producción/explotación capitalista basada en la fabricación de denim. La cinta muestra la percepción de prosperidad de los habitantes de Toritama que trabajan en su casa siendo su propio patrón, eso sí, con interminables jornadas de trabajo, sin normas de seguridad ni salubridad y una remuneración tan escasa que ni tan solo les llega para poder ir a celebrar el Carnaval que sigue siendo el acontecimiento que da sentido a la actividad de todo el año en las poblaciones más pobres de Brasil.
.
Margiela in his own words
.
El esperado documental sobre Margiela, explicado por Martin Margiela llega en noviembre de 2019 al festival de NYC y en Marzo de 2020 a Moritz Feed Dog. Tras el breve “The artist is absent” (fugaz retrato de escasos veinte minutos) y “We Margiela” (contando el fenómeno Margiela por el equipo que lo rodeó y apoyándose especialmente en la figura de su socia Jenny Meirens) también estrenado en Moritz Feed Dog, “Margiela in his own words” llega para completar el círculo con un documento en el que el diseñador se explica a si mismo, desvelando universo, inspiraciones e influencias y lo más importante: contando su propia versión del “así fue, así pasó” desde su infancia, al camino de su formación para llegar a ser uno de los diseñadores de moda más relevantes de los siglos XX y XXI durante los 20 años en los que estuvo al frente de su marca (1989 a 2009).Por fin el diseñador se desnuda ante la cámara sin por ello desvelar su rostro.
.