NOTA DE PRENSA DEL martes 26 de noviembre de 2019

El Festival Cruïlla anuncia sis noms més per la seva onzena edició ::: CAST A CONT
 
 
* Rag'n'Bone Man, Of Monsters and Men, Seeed, Leon Benavente, Novedades Carminha i No Logo (l'herència d'Aspencat) són les noves confirmacions per Cruïlla 2020.
 
* Anteriorment el festival ja havia anunciat a Residente, Kase.O i Lágrimas de Sangre.
 
* La propera edició de Cruïlla tindrà lloc del 2 al 4 de juliol al Parc del Fòrum de Barcelona
 
Post-Festival-Crui-lla-2020-Cat
 
 
 
El Festival Cruïlla suma sis noms més que actuaran el primer cap de setmana de juliol al Parc del Fòrum de Barcelona, després d'haver anunciat fa uns dies a Residente, Kase.0 i Lágrimas de sangre.

Rory Graham, més conegut com a Rag'n'Bone Man, actuarà al Cruïlla per demostrar perquè, més enllà de l'èxit planetari de “Human", s'ha convertit en un referent del millor soul i r&b anglès, gràcies a la seva inconfusible veu de baríton i als seus dots com a compositor.
 
La tornada d'Of Monsters and Men al Cruïlla era una qüestió de justícia: al 2015 van donar una lliçó de professionalitat quan van actuar al festival tot i la malaltia de Kristjan, el baixista del grup, que no va poder acompanyar als seus companys a l'escenari.  Quatre anys després tornaran al Parc del Fòrum seguint amb la presentació del seu darrer disc "Fever Dream".
 
Qui diu que ningú es profeta a la seva terra? Els alemanys Seeed actuaran a Barcelona després d'esgotar les més 150.000 entrades que van posar a la venda pels seus set concerts a Berlín. Si el reggae i el dance hall s'han convertit en un fenomen social on regne el fred, el nou disc dels Seeed "Bam Bam" és el motiu definitiu perquè la banda sigui coneguda al sud del vell continent.
De León Benavente poca cosa queda més per dir, a part que el concert al Festival Cruïlla serà la següent visita d'Abraham Boba, Eduardo Baos, Luis Rodríguez i César Verdú a Barcelona després d'esgotar les entrades a Cruïlla de Tardor i és que León Benavente és per a molts el grup d'indie definitiu, la banda de rock espanyol de capçalera.
 
Dels Novedades Carminha s'ha comentat que amb el seu darrer disc "Ultraligero" volien guanyar la Champions del territori pop, quelcom que semblava molt agosarat tenint en compte que estem parlant d'una banda que es va donar a conèixer en l'escena del punk i garatge. Els dubtes es van dissipar en escoltar un disc que barrejava sense complexos Dub, rumba, funk-soul o cumbia però tot amb una actitud desprejudiciada que ha connectat immediatament amb el gran públic. Al Cruïlla vindran amb l'etiqueta de tenir un dels millors directes de l'escena. 
 
L'última confirmació d'avui al Cruïlla segurament farà aixecar una cella inclús a aquells més melòmans: No Logo. Això sí, si afegim “l'herència d'Aspencat" tot canvia. No Logo és nou projecte musical de Kiko Tur, líder d'Aspencat. Un pas endavant per fer valdre els aprenentatges, l'essència i l'herència d'Aspencat amb la voluntat ferma d'obrir nous camins amb noves companyes de viatge.
 
Aquests grups s'afegeixen als ja anunciats anteriorment: Residente, Kase.O i Lágrimas de Sangre, que actuaran el dijous 2 de juliol.
 
Tota la info i entrades a la venda a www.cruillabarcelona.com
 
 
 
CAST
__________________________________________________
_____________________________
 
El Festival Cruïlla anuncia seis nombres más para su undécima edición
 
 
* Rag' Bone Man, Of Monsters and Men, Seeed, Leon Benavente, Novedades Carminha y No Logo ('herència de Aspencat) son las nuevas confirmaciones para Cruïlla  2020. 
 
* Anteriormente el festival ya había anunciado a Residente, Kase.O y Lágrimas de Sangre.
 
* La próxima edición de Cruïlla  tendrá lugar del 2 al 4 de julio al Parc del Fórum de Barcelona 
 
 
El Festival Cruïlla suma seis nombres más que actuarán el primer fin de semana de julio al Parque del Fórum de Barcelona, después de haber anunciado hace unos días a Residente, Kase.0 y Lágrimas de sangre
 
Rory Graham, más conocido como Rag' Bone Man, actuará en Cruïlla para demostrar porque, más allá del éxito planetario de “Human", se ha convertido en un referente del mejor soul y r&b inglés, gracias a su inconfundible voz de barítono y a sus dotes como compositor. 
 
La vuelta de Of Monsters and Men a Cruïlla era una cuestión de justicia: en 2015 dieron una lección de profesionalidad cuando actuaron en el festival a pesar de la enfermedad de Kristjan, el bajista del grupo, que no pudo acompañar a sus compañeros en el escenario. Cuatro años después volverán al Parque del Fórum siguiendo con la presentación de su último disco "Fever Dream". 
 
Quién dice que nadie se profeta en su tierra? Los alemanes Seeed actuarán a Barcelona después de agotar las más 150.000 entradas que posaron a la venta por sus siete conciertos en Berlín. Si el reggae y el dance hall se han convertido en un fenómeno social donde reino el frío, el nuevo disco de los Seeed "Bam Bam" es el motivo definitivo para que la banda sea conocida al sur del viejo continente.
 
De León Benavente poca cosa queda más para decir además de que el concierto en el Festival Cruïlla  será la siguiente visita de Abraham Boba, Eduardo Baos, Luis Rodríguez i César Verdú a Barcelona después de agotar las entradas a Cruïlla  de Otoño y es que León Benavente es para muchos el grupo de indie definitivo, la banda de rock español de cabecera. 
 
De los Novedades Carminha se ha comentado que con su último disco "Ultraligero" querían ganar la Champions del territorio pop, algo que parecía muy osado teniendo en cuenta que estamos hablando de una banda que se dio a conocer en la escena del punk y garaje. Las dudas se disiparon al escuchar un disco que mezclaba sin complejos Dub, rumba, funk-soul o cumbia pero todo con una actitud desprejudiciada que ha conectado inmediatamente con el gran público. Al Cruïlla vendrán con la etiqueta de tener uno de los mejores directos de la escena. 
 
La última confirmación de hoy al Cruïlla seguramente hará levantar una ceja incluso a aquellos más melómanos: No Logo. Eso sí, si añadimos “l'herència de Aspencat" todo cambia. No Logo es nuevo proyecto musical de Kiko Tur, líder de Aspencat. Un paso adelante para hacer valer los aprendizajes, la esencia y la herencia de Aspencat con la voluntad firme de abrir nuevos caminos con nuevas compañeras de viaje. 
 
Estos grupos se añaden a los ya anunciados anteriormente: Residente, Kase.O y Lágrimas de Sangre, que actuarán el jueves 2 de julio.
 
Toda la info y entradas a la venta a www.cruillabarcelona.com