NOTA DE PRENSA DEL lunes 18 de noviembre de 2019

Cruïlla de Tardor :: últims concerts : León Benavente, Aliena, Els Pets, Buhos i Els Catarres ::: CAST A CONT
* León Benavente, Aliena, Els Pets, Buhos i Els Catarres próxims concerts al Cruïlla de Tardor.
.
S'acosten les últimes dates de Cruïlla de Tardor després de prop d'un mes de música en directe, amb cinc concerts d'alçada.

Després d'un dels concerts de la temporada, l'ofert per Manel el passat dissabte, els León Benavente, i també amb les entrades esgotades, tornaran a pujar als escenaris per demostrar perquè són una de les bandes indies de referència a Espanya. Si els León Benavente, i els seus integrants, són ja història del millor pop/rock fet en castellà, el mateix dia 21 de novembre serà el torn per uns nouvinguts a l'escena. Aliena actuarà a la sala Sidecar per demostrar perquè són una de les formacions actuals més a tenir en compte.
.
Els Pets actuarà el 22 de novembre, en el que serà l'última parada de la gira de Som amb una formació inèdita de tres guitarristes sobre l'escenari.
.
El cap de setmana acabarà amb el concert, pel que no queden entrades, de Buhos a l'Hivernacle del Poble Espanyol, en el que presentaran el seu darrer disc La Gran Vida.
.
L'últim concert de Cruïlla de Tardor serà protagonitzat per Els Catarres, que ompliran el Sant Jordi Club, en el que serà la cloenda perfecta de la gira Fins que arribi l'alba. Una gira que va començar al Cruïlla de Primavera, va continuar al Cruïlla 2018 i acabarà al Cruïlla de Tardor!
.
El grup ja ha anunciat que comptarà amb una orquestra simfònica especialment creada per a l'ocasió, a més d'una escenografia espectacular que ens submergirà en l'imaginari "catarra".
.
En total Cruïlla de Tardor haurà presentat 15 nits de concerts, que han tingut una acollida espectacular per part del públic, com bé demostren els 7 sold outs que s'han produït.
.
Tota la informació a cruillabarcelona.com
 
 
CAST
 
__________________________________________________________
 
* León Benavente, Aliena, Els Pets, Buhos y Els Catarres próximos conciertos en Cruïlla de Tardor.

 
Llegan las últimas fechas de Cruïlla de Tardor después de cerca de un mes de conciertos, y lo hace con cinco conciertos de altura.

Después de uno de los conciertos de la temporada, el ofrecido por Manel el pasado sábado, León Benavente, y también con las entradas agotadas, volverán a subir a los escenarios para demostrar porque son una de las bandas indies de referencia en España. Si León Benavente, y sus integrantes, son ya historia del mejor pop/rock hecho en castellano, el mismo día 21 de noviembre será el turno para unos recién llegados a la escena. Aliena actuará en la sala Sidecar para demostrar porque son una de las formaciones actuales más a tener en cuenta.

Els Pets actuará el 22 de noviembre, en el que será la última parada de la gira de Som con una formación inédita de tres guitarristas sobre el escenario.

El fin de semana acabará con el concierto, para el que no quedan entradas, de Buhos en el Hivernacle del Poble Espanyol, en el que presentarán su último disco La Gran Vida.

El último concierto de Cruïlla de Tardor será protagonizado por Els Catarres, que llenarán el Sant Jordi Club, en el que será el fin perfecto de la gira Fins que arribi l'alba. Una gira que empezó al Cruïlla de Primavera, continuó al Cruïlla 2018 y acabará al Cruïlla de Tardor!

El grupo ya ha anunciado que contará con una orquesta sinfónica especialmente creada para la ocasión, además de una escenografía espectacular que nos sumergirá en el imaginario "catarra".

En total Cruïlla de Tardor habrá presentado 15 noches de conciertos, que han tenido una acogida espectacular por parte del público, como demuestran los 7 sold outs que se han producido.

Toda la información a cruillabarcelona.com