NOTA DE PRENSA DEL viernes 04 de octubre de 2019

Cruïlla de Tardor anuncia una segona data d’Iseo & Dodosound a Barcelona després d’esgotar totes les entrades pel seu concert ::: CAST A CONT
 
 
  • Les entrades pel concert d'Iseo & Dodosound al Cruïlla de Tardor previst pel 9 de novembre s’han esgotat.
 
  • El duo de Navarra afegeix una segona data a Barcelona, el dia 8 de novembre a la Sala Razzmatazz.
 
 
 
 
L’idil·li que viu el duo Iseo & Dodosound amb Barcelona i el Cruïlla no deixa de reforçar-se, després d’una actuació al Festival Cruïlla que va deixar bocabadats a tots els assistents, el concert dels navarresos al Cruïlla de Tardor ha penjat el cartell de “no hi ha entrades” pel que l’organització anuncia que la banda actuarà una segona vegada a Barcelona.

Serà concretament el dia 8 de novembre a la Sala Razzmatazz, i les entrades ja estan disponibles a cruillabarcelona.com
.
.
Sobre Iseo & Dodosound

Fins fa poc, Navarra no es podia considerar, precisament, un punt calent en el mapa mundial del reggae. Però això va canviar quan, ara fa un lustre, Iseo & Dodosound van creuar els seus camins allà.

Eren dos músics foguejats en el circuit underground, aficionats als sons jamaicans, i amb ganes de donar-li una volta personal al gènere. Junts, es van acostar al dancehall i al dub a través de l’electrònica, i amb l’encisadora veu d’Iseo com a àncora.
Ben aviat els seus vídeos domèstics es van convertir en una sensació viral, confirmada amb el debut Cat Platoon i consolidada amb el seu segon disc, Roots in the Air.
.
Iseo & Dodosound van encendre el Cruïlla 2019, amb un concert que va ser com un raig de sol en plena nit. El pròxim 9 de novembre tornarem a sentir la seva energia imparable al Cruïlla de Tardor.
.
La parella s’ha acabat convertint en ambaixadora del reggae per a tota una generació d’oients a l’Estat, que gràcies a les seves composicions han descobert les connexions de l’estil amb el pop i amb el R’n’B. Iseo & Dodosound són, doncs, una porta d’entrada a l’estil, que al Cruïlla quedarà oberta de bat a bat, donant-nos la benvinguda a un univers sonor de riquesa inexhaurible.
 
 
CAST
_______________________________________________________________
________________________________________________
 
 
Cruïlla de Tardor anuncia una segunda fecha de Iseo & Dodosound a Barcelona después de agotar todas las entradas por su concierto.

* Las entradas por el concierto de Iseo & Dodosound en Cruïlla de Tardor previsto para el 9 de noviembre se han agotado.

* El dúo de Navarra añade una segunda fecha a Barcelona, el día 8 de noviembre en la Sala Razzmatazz.
* Las entradas ya se pueden comprar en cruillabarcelona.com
 
 
El idilio que vive el dúo Iseo & Dodosound con Barcelona y el Cruïlla no deja de reforzarse, después de una actuación al Festival Cruïlla que dejó boquiabiertos a todos los asistentes, el concierto de los navarros en Cruïlla de Tardor ha colgado el cartel de “no hay entradas” por lo que la organización anuncia que la banda actuará una segunda vez a Barcelona.

Será concretamente el día 8 de noviembre a la Sala Razzmatazz, y las entradas ya están disponibles a cruillabarcelona.com
Sobre Iseo & Dodosound.
.
Hasta hace poco, Navarra no se podía considerar, precisamente, un punto caliente en el mapa mundial del reggae. Pero eso cambió cuando, ahora hace un lustro, Iseo & Dodosound cruzaron allí sus caminos.
.
Eran dos músicos forjados en el circuito underground, aficionados a los sonidos jamaicanos, y con ganas de darle un giro personal al género. Juntos, se acercaron al dancehall y al dub a través de la electrónica, con la encantadora voz de Iseo como eje central.
.
Muy pronto sus vídeos domésticos se convirtieron en una sensación viral, confirmada con su álbum de debut, Cat Platoon, y consolidada definitivamente en su segundo disco, Roots in the Air.
.
La pareja se ha acabado convirtiendo en embajadora del reggae para toda una generación de oyentes en todo el Estado, que gracias a sus composiciones han descubierto las conexiones del estilo con el pop y con el R’n’B. Iseo & Dodosound son, por lo tanto, una puerta de entrada al estilo, que en el Cruïlla se abrirá de par en par, dándonos la bienvenida a un universo sonoro de riqueza inagotable.