NOTA DE PRENSA DEL martes 01 de octubre de 2019

 
Sopa de Cabra presentarà el seu nou disc al Cruïlla de Primavera
 
  • Sopa de Cabra actuarà a la propera edició de Cruïlla de Primavera per presentar el seu nou disc.
 
  • El concert tindrà lloc el 14 de març de 2020 a l’Hivernacle del Poble Espanyol de Barcelona.
 
  • Les entrades estaran disponibles a partir de demà dijous 3 d’octubre de 2019 a cruillabarcelona.com
 
  • Cruïlla Primavera ja havia anunciat els concerts de Devendra Banhart, Natos y Waor i Fat Freddy's Drop. 
 
 
 
Sopa de Cabra torna després de dos anys de silenci anunciant el concert de presentació del seu esperat dotzè llargadurada. L’àlbum apareixerà durant el primer trimestre del 2020 i es presentarà per primera vegada en directe el 14 de març al Poble Espanyol dins del Festival Cruïlla de Primavera.
 
Enrere queda “Cercles”, el seu disc de retorn publicat l’any 2015 que els va fer reviure de nou dins l’imaginari col·lectiu de diverses generacions de catalans, que els adora i que se’ls estima com un més de la família. Tant és així, que durant els dos anys de gira posteriors, van ser el grup més taquiller cantant en català 
 
Tot una fita que només un grup de pop talentós, arriscat, honest i inspirat com Sopa de Cabra podia assolir. Perquè els gironins sempre han afirmatque només tornen si tenien repertori nou que oferir. I aquesta vegada, com  ja va passar amb “Cercles”, els Sopa de Cabra tornaran amb una col·lecció de noves cançons impecables i universals que s’integraran amb tota naturalitat a clàssics com "Camins", "L’Empordà", "El far del sud" i una llarga llista d’èxits que han marcat a més d’una generació. 
 
A poc a poc aniran descobrint aquests tresors musicals que Gerard Quintana, Josep Thio, Cuco Lisícic i Pep Planes, són especialistes en trobar, embellir-los amb la seva personalitat, i mostrar-los amb el millor dels embolcalls.
Sopa de Cabra s’uneix d’aquesta forma a les actuacions previstes en el Cruïlla de Primavera que ja havia anunciat anteriorment els concerts de Devendra Banhart, Natos y Waor i Fat Freddy's Drop.

Les entrades per aquest concert, estaran disponibles a partir de demà dijous 3 d’octubre de 2019 a www.cruillabarcelona.com

 
CAST
__________________________________________________________
___________________________________________________
 
 
 
Sopa de Cabra presentará su nuevo disco al Cruïlla de Primavera

  • Sopa de Cabra actuará en la próxima edición de Cruïlla de Primavera para presentar su nuevo disco.
 
  • El concierto tendrá lugar el 14 de marzo de 2020 en el Hivernacle del Poble Espanyol de Barcelona.
 
  • Las entradas estarán disponibles a partir de mañana jueves 3 de octubre de 2019 a cruillabarcelona.com
 
  • Cruïlla Primavera ya había anunciado los conciertos de Devendra Banhart, Natos y Waor y Fat Freddy's Drop.
 
 
Sopa de Cabra vuelve después de dos años de silencio anunciando el concierto de presentación de su esperado doceavo largaduración. El álbum aparecerá durante el primer trimestre del 2020 y se presentará por primera vez en directo el 14 de marzo al Poble Espanyol dentro del Festival Cruïlla de Primavera.

Atrás queda “Cercles”, su disco de retorno publicado en 2015 que los hizo revivir de nuevo dentro del imaginario colectivo de varias generaciones de catalanes, que los adora y que se los quiere como un más de la familia. Tanto es así, que durante los dos años de gira posteriores, fueron el grupo más taquillero cantando en catalán.

Todo un hito que solo un grupo de pop talentoso, arriesgado, honesto e inspirado como Sopa de Cabra podía lograr. Porque los gerundenses siempre han afirmado que solo vuelven si tenían repertorio nuevo que ofrecer. Y esta vez, como ya pasó con “Cercles”, los Sopa de Cabra volverán con una colección de nuevas canciones impecables y universales que se integrarán con toda naturalidad a clásicos como "Camins", "L’Empordà", "El far del sud" y una larga lista de éxitos que han marcado a más de una generación.

Despacio irán descubriendo estos tesoros musicales que Gerard Quintana, Josep Thio, Cuco Lisícic y Pep Planes, son especialistas al encontrar, embellecerlos con su personalidad, y mostrarlos con el mejor de los envoltorios.

Sopa de Cabra se une de esta forma a las actuaciones previstas en el Cruïlla de Primavera que ya había anunciado anteriormente los conciertos de Devendra Banhart, Natos y Waor y Fat Freddy's Drop.

Las entradas por este concierto, estarán disponibles a partir de mañana jueves 3 de octubre de 2019 en www.cruillabarcelona.com