NOTA DE PRENSA DEL jueves 26 de septiembre de 2019

Mark Lanegan actuarà al Cruïlla de Tardor 2019 amb Simon Bonney com artista convidat ::: CAST A CONT
 

* Mark Lanegan presentarà el seu nou disc al Cruïlla de Tardor 2019.
 
* El de Washington actuarà a la Sala Apolo el 28 d'octubre.
 
* L’artista convidat serà  Simon Bonney.

 
Screaming Trees, Nirvana, Alice in Chains. Tots els fans del rock estan familiaritzats amb aquestes bandes. Ells són els pioners del grunge a l’escena de Seattle, els músics que es van inventar un gènere. I, entre tots ells, destaca la figura de Mark Lanegan, ex líder de Screaming Trees i part essencial de Queens of the Stone Age. Una llegenda del rock que, des de fa més de vuit anys, té una brillant carrera en solitari.
 
I, el proper 28 d’octubre, la seva carrera continuarà al Cruïlla de Tardor, 10 dies després que el seu nou disc surti al mercat: Somebody’s Knocking.
 
Mark Lanegan és un alquimista del rock. Li agrada experimentar amb el gènere i portar-lo a llocs particulars i diferents. L’hem conegut per fer un rock més fosc. Però amb el seu nou disc aposta per crear un univers més psicodèlic, més proper a l’electrònica. “Des de nen sempre he estat interessat en aquest tipus de música”, afirma l’artista, “i ara el que més escolto és electrònica”.
Sons futuristes que provenen dels seus gustos i vivències del passat. Una barreja explosiva que podrem experimentar a la Sala Apolo el proper 28 d’octubre.
 
Per la seva part, Simon Bonney, el qual va ser fundador de la mítica banda Australiana post-punk Crime & The City Solution actuarà com a teloner de Mark Lanegan en la seva gira al seu pas per Santiago de Compostel·la, Elx, València, Múrcia, Barcelona i Bilbao a l'octubre i principis de novembre

Aquí pots consultar tots els grups confirmats per Cruïlla de Tardor 2019
 
 
Mark Lanegan + Simon Bonney
28 d'octubre
Sala Apolo (Barcelona)
Tota la info al link

_________________________________________________ Castellano
 
 
* Mark Lanegan presentará su nuevo disco al Cruïlla de Tardor  2019.
 
* El de Washington actuará en la Sala Apolo el 28 de octubre.
 
* El artista invitado será  Simon Bonney.Screaming Trees, Nirvana, Alice in Chains. Todos los fans del rock están familiarizados con estas bandas. Ellos fueron los pioneros del grunge a la escena de Seattle, los músicos que se inventaron un género. Y, entre todos ellos, destaca la figura de Mark Lanegan, ex líder de Screaming Trees y parte esencial de Queens of the Stone Age. Una leyenda del rock que, desde hace más de ocho años, tiene una brillante carrera en solitario.
 

Y, el próximo 28 de octubre, su carrera continuará al Cruïlla de Tardor, 10 días después de que su nuevo disco salga al mercado: Somebody’s Knocking.

Mark Lanegan es un alquimista del rock. Le gusta experimentar con el género y llevarlo a lugares particulares y diferentes. Lo hemos conocido para hacer un rock más oscuro. Pero con su nuevo disco apuesta por crear un universo más psicodélico, más próximo a la electrónica. “Desde niño siempre he sido interesado en este tipo de música”, afirma el artista, “y ahora el que más escucho es electrónica”.

Sonidos futuristas que provienen de sus gustos y vivencias del pasado. Una mezcla explosiva que podremos experimentar en la Sala Apolo el próximo 28 de octubre.

Por su parte, Simon Bonney, el que fue fundador de la mítica banda Australiana post-punk Crime & The City Solution actuará como telonero de Mark Lanegan en su gira a su paso por Santiago de Compostela, Elche, Valencia, Murcia, Barcelona, y Bilbao en octubre y principios de noviembre

Aquí puedes consultar todos los grupos confirmados para Cruïlla de Tardor 2019Mark Lanegan + Simon Bonney

28 de octubre

Sala Apolo (Barcelona)

Toda la info en link