NOTA DE PRENSA DEL martes 03 de septiembre de 2019

Cruïlla anuncia la incorporació de Devendra Banhart a Cruïlla de Primavera i que s'han esgotat les entrades pels concerts de Manel i Búhos a Cruïlla de Tardor
::: CAST A CONT
 
  • Devendra Banhart presentarà el seu nou disc el 13 de febrer a la sala Razzmatazz en el marc del Cruïlla de Primavera, que ja havia anunciat Fat Freddy's Drop i Natos y Waor.
 
  • Les entrades pel concert es posaran a la venda aquest divendres a les 10 del matí a www.cruillabarcelona.com
 
  • S'han esgotat les entrades pels concerts de Manel i Búhos dins el Cruïlla de Tardor, que també inclourà els concerts de León Benavente, Els Catarres, Caravan Palace, Tiken Jah Fakoly, Grant-Lee Phillips, Els Catarres, León Benavente, Gluecifer, Planet Hemp, Gluecifer, Iseo & Dodosound, Els Pets, Aiala i Aliena.
 
 
 
 
 
 
 
 
Quan falten poc menys de dos mesos perquè comenci Cruïlla de Tardor, l'organització anuncia que s'han esgotat les entrades pels concerts de Manel i Búhos previstos pels dies 16 i 23 de novembre respectivament. Cruïlla de Tardor també inclourà els concerts de León Benavente, Els Catarres que  Caravan Palace, Tiken Jah Fakoly, Grant-Lee Phillips, Els Catarres, León Benavente, Gluecifer, Planet Hemp, Gluecifer, Iseo & Dodosound, Els Pets, Aiala i Aliena.
 
Per altra banda Devendra Banhart serà el protagonista del concert inaugural de Cruïlla de Primavera, cicle per al que ja s'havien confirmat les actuacions de Fat Freddy's Drop i Natos y Waor.
Les entrades pel concert que tindrà lloc el 13 de febrer a la Sala Razzmatazz, es posaran a la venda aquest divendres 6 de setembre a les 10 del matí a www.cruillabracelona.com
 
Devendra Banhart estarà de tornada discogràficament parlant el pròxim 13 de setembre amb ' Ma' un disc que amb lletres tendres i autobiogràfiques, mostrant un canvi de l'experimentació sonora dels seus àlbums anteriors cap a una captivadora narració i intimitat emocional. L'àlbum ha estat produït per Noah Georgeson, comptarà amb la veu de Catei Le Bon i un duet amb el seu benvolgut amic Vashti Bunyan. Publicat una vegada més per Nonesuch Rècords i ja n'hem pogut escoltar tres avançaments, l'últim ha estat "Memorial", un homenatge als éssers estimats que s'han anat massa aviat, on explora el procés de duel. La intimitat de l'enregistrament, la tristesa en les veus tremoloses de Banhart i la bella malenconia de la lletra mostren a un artista que intenta comprendre la mort. Aquest llançament portarà a l'artista a embarcar-se en una gira per tota Europa i que tindrà parada a Barcelona el 13 de febrer de 2020. 
 
 
CAST
___________________________________________
______________________________
 
 
Cruïlla anuncia la incorporación de Devendra Banhart a Cruïlla de Primavera y que se han agotado las entradas para los conciertos de Manel y Búhos a Cruïlla de Tardor.
 

• Devendra Banhart presentará su nuevo disco el 13 de febrero en la sala Razzmatazz en el marco del Cruïlla de Primavera, que ya había anunciado Fat Freddy's Drop y Natos y Waor.
 
• Las entradas para el concierto se pondrán a la venta este viernes a las 10 de la mañana en www.cruillabarcelona.com

• Se han agotado las entradas por los conciertos de Manel y Búhos dentro del Cruïlla de Primavera, que también incluirá los conciertos de León Benavente, Els Catarres, Caravan Palace, Tiken Jah Fakoly, Grant-Lee Phillips, Els Catarres, León Benavente, Gluecifer, Planet Hemp, Gluecifer, Iseo & Dodosound, Els Pets, Aiala y Aliena.
 
 
Cuando faltan poco menos de dos meses para que empiece Cruïlla de Tardor, la organización anuncia que se han agotado las entradas para los conciertos de Manel y Búhos previstos los días 16 y 23 de noviembre respectivamente. Cruïlla de Tardor también incluirá los conciertos León Benavente, Els Catarres, Caravan Palace, Tiken Jah Fakoly, Grant-Lee Phillips, Els Catarres, León Benavente, Gluecifer, Planet Hemp, Gluecifer, Iseo & Dodosound, Els Pets, Aiala y Aliena.

Por otro lado Devendra Banhart será el protagonista del concierto inaugural de Cruïlla de Primavera, ciclo para el que ya se había confirmado las actuaciones de Fat Freddy's Drop y Natos y Waor. 
Las entradas para el concierto que tendrá lugar el 13 de febrero en la Sala Razzmatazz, se pondrán a la venta este viernes 6 de septiembre a las 10 de la mañana en www.cruillabracelona.comDevendra Banhart estará de vuelta discográficamente hablando el próximo 13 de septiembre con 'Ma', un disco que viene con letras tiernas y autobiográficas, mostrando un cambio de la experimentación sonora de sus álbumes anteriores a una cautivadora narración e intimidad emocional. El álbum ha sido producido por Noah Georgeson, contará con la voz de Cate Le Bon y un dueto con su querido amigo Vashti Bunyan. Lo publicará una vez más Nonesuch Records y ya hemos podido escuchar tres adelantos, el último ha sido "Memorial", un homenaje a los seres queridos que se han ido demasiado pronto, y explorando el proceso de duelo. La intimidad de la grabación, la tristeza en las voces temblorosas de Banhart y la hermosa melancolía de la letra muestran a un artista que intenta comprender la muerte. Este lanzamiento llevará al artista a embarcarse en una gira por toda Europa y que tendrá parada a Barcelona el 13 de febrero de 2020.