NOTA DE PRENSA DEL viernes 05 de julio de 2019

FINALITZA LA DESENA EDICIÓ DEL FESTIVAL CRUÏLLA AMB RÈCORD DE PÚBLIC

- Al Festival han regnat els concerts de Kylie Minogue, Black Eyed Peas, Foals, Bastille, Vetusta Morla, Ayax i Prok, Marcelo d2 i Tiken Jah Fakoly

- EL Festival ha ampliat l'experiència del seu públic amb multitud de novetats, com el Cruïlla Talks o sent el primer festival a nivell europeu en oferir l'experiència de realitat immersiva del 5G

- Un total de 77.000 persones han passat pel Festival aquest any


El Festival Cruïlla tanca la seva edició més ambiciosa mantenint-se fidel al seu estil i ampliant l'experiència del seu públic en una edició marcada per les novetats.
En aquesta edició, Cruïlla Barcelona finalitza amb 77.000 assistents que s'han acostat a gaudir de la música al Parc del Fòrum. Tot un èxit per a aquesta edició que marca un abans i un després en l'evolució del festival.

Sens dubte, aquesta edició serà recordada per l'increïble nivell de les actuacions protagonitzades pels artistes i pel ventall de sons que s'han escoltat al Parc del Fòrum. A la primera jornada triomfaven Black Eyed Peas i de sobte, el dijous, el nou trap i rap nacional regnava entre un públic més jove, amb Ayax i Prok com rabiosos reis de la nit. Un dia més tard, Garbage emergia en la nit de Barcelona recordant tots els seus grans èxits, a més d'altres grans concerts com els de Foals o Vetusta Morla. I dissabte, Kylie Minogue, oferia un recital amb tots els seus èxits que entusiasmava al públic assistent. Aquest mateix dia també havien tocat Seu Jorge, Michael Kiwanuka o Jorge Drexler. Sonoritats per a tots els gustos han fet vibrar a tot el públic.

D'altra banda, aquest ha estat un any marcat per les moltes novetats al Festival, com el Cruïlla Talks, un cicle de conferències amb referents com Tarana Burke o Khalida Popal, o pel fet d'haver estat el primer festival europeu en provar la tecnologia 5G, a través d'una experiència immersiva 360 ° en la qual l'espectador ha pogut veure i experimentar el concert en directe com si estigués a l'escenari amb el grup.


El Festival ha estat marcat per un ambient divertit i per la presència de públic de totes les edats, creant un ambient extraordinari.

Segueix la progressió d'un festival que tanca la seva edició amb èxit de públic i que es manté fidel a la seva heterogeneïtat i el seu compromís amb la diversió, amb la comoditat i amb el bon ambient. L'organització vol agrair al públic, el seu afecte i el seu excel·lent comportament que ha permès fer d'aquesta, la millor edició del Festival.

A la redacció d'aquest comunicat no hi ha hagut incidents ressenyables.

_______________________________________  castellano
 
 
FINALIZA LA DÉCIMA EDICIÓN DEL FESTIVAL CRUÏLLA CON RECORD DE PÚBLICO
 


- En el Festival han reinado los conciertos de Kylie Minogue, Black Eyed Peas, Foals, Bastille, Vetusta Morla, Ayax y Prok, Marcelo d2 y Tiken Jah Fakoly

- EL Festival ha ampliado la experiencia de su público con multitud de novedades, como el Cruïlla Talks o la experiencia de realidad inmersiva del 5G
 
- Un total de 77.000 personas han pasado por el Festival este año
 


El Festival Cruïlla cierra su edición más ambiciosa manteniéndose fiel a su estilo y ampliando la experiencia de su público en una edición marcada por las novedades.

En esta edición, Cruïlla Barcelona finaliza con 77.000 asistentes que se han acercado a disfrutar de la música en el Parc del Fòrum. Todo un éxito para esta edición que marca un antes y un después en la evolución del festival.
Sin duda alguna, esta edición será recordada por el increíble nivel de las actuaciones protagonizadas por los artistas y por el abanico de sonidos que se han escuchado en el Parc del Fórum. En la primera jornada triunfaban Black Eyed Pies y de repente, el jueves, el nuevo trap y rap nacional reinaba entre un público más joven, con Ayax y Prok como rabiosos reyes de la noche.  Un día más tarde, Garbage emergía en la noche de Barcelona recordando todos su repertorio, además de otros grandes conciertos como los de Foals o Vetusta Morla. Y el sábado, Kylie Minogue, ofrecía un recital con todos sus éxitos que maravilló. Ese mismo día también habían tocado Seu Jorge, Michael Kiwanuka o Jorge Drexler. Sonoridades para todos los gustos han hecho vibrar al público asistente al Festival.
 
Por otro lado, este ha sido un año marcado por las muchas novedades en el Festival, como el Cruïlla Talks, un ciclo de conferencias con referentes como Tarana Burke o Khalida Popal, o por el hecho de haber sido el primer festival europeo en probar la tecnología 5G, a través de una experiencia inmersiva 360° en la que el espectador ha podido ver y experimentar el concierto en directo como si estuviera en el escenario con el grupo.


El Festival ha estado marcado por un ambiente divertido y por la presencia de público de todas las edades, creando un ambiente extraordinario.
 
Sigue la progresión de un festival que cierra su edición con éxito de público y que se mantiene fiel a su heterogeneidad y su compromiso con la diversión, con la comodidad y con el buen ambiente. La organización quiere agradecer al público, su afecto y su excelente comportamiento que ha permitido hacer de esta, la mejor edición del Festival.
 
 
A la redacción de este comunicado no ha habido incidentes reseñables.