NOTA DE PRENSA DEL martes 18 de junio de 2019

El Festival Cruïlla és un dels Festivals recomanats a nivell mundial per FORBES
 
- El període per sol·licitar acreditacions al Festival finalitza aquest divendres dia 21 de juny
 

 
El Festival Cruïlla, que tindrà lloc els pròxims dies 3, 4, 5 i 6 de juliol, ha estat recomanat com un dels millors Festivals a nivell mundial pel prestigiós Forbes en el seu Forbes Travel Guide.

El Festival Cruïlla creix cada any i ja és alguna cosa més que un Festival. Prova d'això és que, més enllà del seu cartell a nivell musical, el Festival àmplia l'experiència del seu públic amb grans novetats. D'una banda, serà el primer Festival a nivell europeu en provar la Tecnologia 5G, una experiència de realitat virtual 360 en la qual el seu públic podrà ficar-se en la pell dels músics del Cruïlla gràcies a la primera experiència 5G en un festival de música europeu . Només caldrà posar-se unes ulleres de realitat virtual i, a través de les càmeres instal·lades a l'escenari, es podrà viure el concert en temps real i en 360º, com si fossis un dels artistes del Cruïlla.
Les càmeres transmetran les imatges via smart cells fins a les ulleres, que estaran ubicades en l'espai 5G del Cruïlla, a la zona del Village. Un dispositiu tècnic que serà possible gràcies a ACCIONA, Cellnex, Qwilt i MÁSmovil.

D'altra banda, el Festival evoluciona amb la societat i aquest any ha creat CRUÏLLA TALKS, un nou espai de debat i reflexió en el que es revisin aquests reptes globals i en el qual es proposin noves solucions. Un conjunt d'entrevistes, ponències i activitats familiars que es duran a terme entre el 29 de juny i el 6 de juliol, amb ponents tan importants com Tarana Burke, Khalid popal o Tiken Jah Fakoly i Marcelo D2.


En aquest enllaç es pot consultar l'article de Forbes

Per últim, el Festival aprofita per recordar que aquest pròxim divendres dia 21 es tanca el termini per sol·licitar acreditacions.

 
_____________________________________________________  castellano
 
El Festival Cruïlla, que tendrá lugar los próximos días 3, 4, 5 y 6 de julio, ha sido recomendado como uno de los mejores Festivales a nivel mundial por el prestigioso Forbes en su Forbes Travel Guide.

El Festival Cruïlla crece cada año y ya es algo más que un Festival. Prueba de ello es que, más allá de su cartel a nivel musical, el Festival amplia la experiencia de su público con grandes novedades. Por un lado, será el primer Festival a nivel europeo en probar la Tecnología 5G, una experiencia de realidad virtual 360 en la cual su público podrá meterse en la piel de los músicos del Cruïlla gracias a la primera experiencia 5G en un festival de música europeo. Solo será necesario ponerse unas gafas de realidad virtual y, a través de las cámaras instaladas en el escenario, se podrá vivir el concierto en tiempo real y en 360º, como si fueras uno de los artistas del Cruïlla.
Las cámaras transmitirán las imágenes vía smart cells hasta las gafas, que estarán ubicadas en el espacio 5G del Cruïlla, en la zona del Village. Un dispositivo técnico que será posible gracias a ACCIONA, Cellnex, Qwilt y MASMOVIL.

Por otro lado, el Festival evoluciona con la sociedad, y este año ha creado CRUÏLLA TALKS, un nuevo espacio de debate y reflexión en el que se revisen estos retos globales y en el que se propongan nuevas soluciones. Un conjunto de entrevistas, ponencias y actividades familiares que se llevarán a cabo entre el 29 de junio y el 6 de julio, con ponentes tan importantes como Tarana Burke, Khalid Popal o Tiken Jah Fakoly y Marcelo D2.

En este enlace se puede consultar el artículo de Forbes

Por último, el Festival aprovecha para recordar que este próximo viernes día 21 se cierra el plazo para solicitar acreditaciones.