NOTA DE PRENSA DEL domingo 16 de junio de 2019

 
Caravan Palace al Cruïlla de Tardor :: 22 de novembre
 
 
 
  • El proper 22 de novembre, Caravan Palace, tornaran a la sala Razzmatazz de Barelona per a presentar el seu nou disc en el marc d'una nova edició de Cruïlla de Tardor. 
 
  • Mark Lanegan , Grant-Lee Phillips, Els Catarres, Gluecifer, León Benavente, Buhos i Kosmik BoogieTribe són els altres artistes confirmats per a Cruïlla Tardor 2019.
 
  • Les entrades estaran a la venda a partir del 3 de juliol a través del cruillabarcelona.com
 
 
Caravan-Palaceby-Florent-Drillon6
 
 
Després de passar un any amagats i refugiats en el seu estudi parisenc, Caravan Palace reapareixia el passat 8 de febrer amb un nou single, 'Miracle'. Una pista electro feta de ritmes contagiosos i que marcaven un canvi en el seu estil, donant-nos una pista de com serà l'àlbum que llançaran a l'agost de 2019. Pista que es veia reforçada el passat 24 de maig amb 'About You', un tema que compta amb la col·laboració de Charles X i que està sent un èxit absolut en les plataformes digitals.
 
El virtuosisme de la banda al costat de la combinació d'energia i celebració per la vida de la qual han fet bandera en els escenaris més importants de tot el món, arribarà a la sala Razzmatazz el 22 de novembre dins del Cruïlla de Tardor.
 
Les entrades estaran a la venda a partir del 3 de juliol a través decruillabarcelona.com
 
CAST
_____________________________________________________________________
 
Caravan Palace en Cruïlla de Tardor :: 22 de noviembre
 
  • El próximo 22 de noviembre, Caravan Palace, regresarán a la sala Razzmatazz de Barelona para presentar su nuevo disco en el marco de una nueva edición de Cruïlla de Tardor.
 
  • Mark Lanegan, Grant-Lee Phillips , Els Catarres, Gluecifer, León Benavente, Buhos y Kosmik BoogieTribe son los otros artistas confirmados para Cruïlla Tardor 2019.
  • Las entradas estarán a la venta a partir del 3 de julio a través de www.cruillabarcelona.com
 
 
Después de pasar un año escondidos y refugiados en su estudio parisino, Caravan Palace reaparecía el pasado 8 de febrero con un nuevo single, 'Miracle'. Una pista electro hecha de ritmos contagiosos y que marcaban un cambio en su estilo, dándonos una pista de cómo será el álbum que lanzarán en agosto de 2019. Pista que se veía reforzada el pasado 24 de mayo con 'About You', un tema que cuenta con la colaboración de Charles X y que está siendo un éxito absoluto en las plataformas digitales.
 
El virtuosismo de la banda junto a la combinación de energía y celebración por la vida de la que han hecho bandera en los escenarios más importantes de todo el mundo, llegará a la sala Razzmatazz el próximo 22 de noviembre dentro del Cruïlla de Tardor.
Las entradas estarán a la venta a partir del 3 de julio a través de cruillabarcelona.com