NOTA DE PRENSA DEL jueves 06 de junio de 2019

CRUÏLLA TALKS: 11 juny primer debat:
David Trueba, Gemma Nierga, Bernat Dedéu, Patricia Plaja, Oscar Pierre y Suu : Cast a cont

- El dia 11 de juny hi haurà el primer debat de CRUÏLLA TALKS entre 6 personalitats que reflexionaran sobre temes tan diversos com els nous lideratges a les xarxes socials, el feminisme, l’ecologisme, les fake news o la hiperconnectivitat.

- Hi participaran David Trueba, Gemma Nierga, Bernat Dedéu, Patricia Plaja, Oscar Pierre i Suu.

- L'aforament està limitat a 150 persones així que si és del teu interès, si us plau, confirma la teva assistència.

 
Cruïlla Talks, presentat en roda de premsa avui, és una mirada al món que ens envolta i la primera de les activitats que inclou és una taula rodona a la que et volem convidar.
El dimarts 11 de juny tindrà lloc un debat entre sis personalitats que reflexionaran sobre nous lideratges projectats per les xarxes socials, ecologisme, feminisme, hiperconnectivitat, fake news, etc.
 
David Trueba: escriptor, periodista i cineasta. Gemma Nierga: periodista. Patrícia Plaja: periodista. Bernat Dedéu: filòsof. Oscar Pierre: co-fundador de Glovo. Suu: música i influencer, amb Agnès Marquès (comissaria del cicle) com a moderadora.
 
El debat es celebrarà dimarts 11 de juny a les 10h del matí a La Villarroel (C/ Villarroel, 87)Aquest acte serà enregistrat i emès per televisió.
L'aforament està limitat a 150 persones així que si és del teu interès, si us plau, confirma la teva assistència.

Aquí tens un link amb el dossier de premsa de Cruïlla Talks
 
Cruïlla Talks és un espai de reflexió paral·lel a l'espai de diversió que ofereix el Festival Cruïlla, que pretén tractar temes d'actualitat amb un esperit crític projectant la mirada d'experts. Cruïlla Talks vol convertir-se en una plataforma per mostrar com nous lideratges sorgits de la societat civil han generat moviments globals i transversals i han transformat la societat i que comptarà amb la presència entre d'altres de Tarana Burke - fundadora del moviment #MeToo-, Khalida Popal - futbolista i activista feminista afganesa-, Tiken Jah Fakoly, Marcelo D2, Paula Bonet, Raquel Riba Rossy, David Trueba, Gemma Nierga, Patrícia Plaja, Òscar Camps,  Xavier Aldekoa o Óscar Pierre…
 
 
CAST 
 
________________________________________________
______________________________________
 
- CRUÏLLA TALKS : El 11 de junio habrá un primer debate de Cruïlla Talks entre 6 personalidades que reflexionarán sobre temas tan diversos como los nuevos liderazgos en las redes sociales, el feminismo, el ecologismo, las fake news o la hiperconectividad.
 
- Participarán David Trueba, Gemma Nierga, Bernat Dedéu, Patricia Plaja, Oscar Pierre y Suu.
 
- El aforo está limitado a 150 personas así que si se de tu interés, por favor, confirma tu assistencia.
 
 
Cruïlla Talks, presentado en rueda de prensa hoy, es una mirada al mundo que nos rodea y la primera de las actividades que incluye es una mesa redonda a la que te queremos invitar.

El martes 11 de junio tendrá lugar un debate entre seis personalidades que reflexionarán sobre nuevos liderazgos proyectados por las redes sociales, ecologismo, feminismo, hiperconnectivitat, fake news, etc.

David Trueba: escritor, periodista y cineasta. Gemma Nierga: periodista. Patrícia Plaja: periodista. Bernat Dedéu: filósofo. Oscar Pierre: co-fundador de Glovo. Suu: música y influencer y Agnès Marquès (comisaría del ciclo) como moderadora.

El debate se celebrará martes 11 de junio a las 10h de la mañana a La Villarroel (C/ Villarroel, 87). Este acto será grabado y emitido por televisión.

El aforo está limitado a 150 personas así que si se de tu interés, por favor, confirma tu asistencia.

Aquí tienes un link con el dosier de prensa de Cruïlla Talks

Cruïlla Talks es un espacio de reflexión paralelo al espacio de diversión que ofrece el Festival Cruïlla, que pretende tratar temas de actualidad con un espíritu crítico proyectando la mirada de expertos. Cruïlla Talks quiere convertirse en una plataforma para mostrar como nuevos liderazgos surgidos de la sociedad civil han generado movimientos globales y transversales y han transformado la sociedad y que contará con la presencia entre otros de Tarana Burke - fundadora del movimiento #MeToo-, KhalidaPopal - futbolista y activista feminista afgana-, Tiken Jah Fakoly, Marcelo D2, Paula Bonet, Raquel Riba Rossy, David Trueba, Gemma Nierga, Patrícia Plaja, Òscar Camps, Xavier Aldekoa o Óscar Pierre...