NOTA DE PRENSA DEL jueves 30 de mayo de 2019

Roda de premsa Cruïlla Talks ::: CAST A CONT

 
El pròxim dijous 6 de juny a les 12.00h  tindrà lloc a l'Ateneu Barcelonès la roda de premsa del Festival Cruïlla on es presentarà Cruïlla Talks, la primera edició d'un cicle de conferències organitzades en el marc del Festival Cruïlla i comissariada per la periodista i escriptora Agnès Marquès.

La roda de premsa comptarà amb la presència d'Agnès Marquès i del director del Festival Jordi Herreruela i es donaran tots els detalls sobre aquesta nova proposta del Festival Cruïlla que arrenca coincidint amb la desena edició del festival barceloní.

Es prega confirmació contestant a aquest mail.

RODA DE PREMSA "CRUÏLLA TALKS"

AMB LA PRESÈNCIA DE: Jordi Herreruela i Agnès Marquès.

DATA: Dijous a les 12:00 h

LLOC: Ateneu Barcelonès

C. de la Canuda, 6 · 08002 Barcelona
 
 
 
CASTELLANO
______________________________________________________________________
_________________________________________________
 
 
El próximo jueves 6 de junio a las 12.00h tendrá lugar en el Ateneu Barcelonès la rueda de prensa del Festival Cruïlla donde se presentará Cruïlla Talks, la primera edición de un ciclo de conferencias organizadas en el marco del Festival Cruïlla y comisariada por la periodista y escritora Agnès Marquès.

La rueda de prensa contará con la presencia de Agnès Marquès y del director del Festival Jordi Herreruela y se darán todos los detalles sobre esta nueva propuesta del Festival Cruïlla que arranca coincidiendo con la décima edición del festival de Barcelona.

Se ruega confirmación contestando a este mail.
 

RUEDA DE PRENSA "CRUÏLLA TALKS"

CON LA PRESENCIA DE: Jordi Herreruela y Agnès Marquès.

FECHA: Jueves a las 12:00 h

LUGAR: Ateneu Barcelonès

C. de la Canuda, 6 · 08002 Barcelona