NOTA DE PRENSA DEL miércoles 22 de mayo de 2019

La quarta edició de Cruïlla de Tardor confirma nous noms: Grant-Lee Phillips i Kosmik Boogie Tribe
 

- Grant-Lee Phillips i Kosmik Boogie Tribe (com a teloner de Gluecifer) són els nous noms confirmats

- La quarta edició de Cruïlla de Tardor tindrà lloc en diferents sales de Barcelona a l'octubre de 2019
 
- Anteriorment ja s'havia anunciat a Mark Lanegan, Gluecifer, Els Catarres i Búhos
 
- Entrades ja a la venda a cruillabarcelona.com


 
Cruïlla de Tardor, neix de la voluntat de traslladar la increïble atmosfera que es viu al festival d'estiu a diferents espais de la ciutat de Barcelona. I ara, a la seva quarta edició, el Festival confirma a més artistes que formaran part de la seva pròxima edició com són Grant-Lee Phillips i Kosmik Boogie Tribe, com a teloner de Gluecifer.

An evening with Grant-Lee Phillips: La calma enmig de la tempesta vital

Grant-Lee Phillips és una d’aquelles veus que et traslladen a un espai segur. Que t’aïllen del soroll del món en els moments que més ho necessites i t’ho fan veure tot des d'una altra perspectiva. 
Només ha de fer sonar la seva guitarra i ja et deixa atrapat. Ja et fa sentir millor. “Podem riure’ns de la foscor, lluitar contra ella i tornar-la al forat d’on ha sortit”, diu l’artista californià.

La seva carrera musical ha estat una muntanya russa. Primer va ser el vocalista del trio Grant Lee Buffalo i després va experimentar en solitari amb els sons electrònics i amb el country-rock, fins que va trobar el seu estil més personal i intimista. Però, durant tot aquest temps, només ha perseguit un objectiu: calmar "l’ansietat social" i transmetre la seva il·lusió perquè les coses millorin.
El so optimista de Grant-Lee Phillips no faltarà el 2 de novembre a la sala Sidecar per viure el seu primer concert al Cruïlla de Tardor!

Però, per transmetre aquesta sensació de calma i pau, el primer que ha d’estar tranquil i convençut amb la seva música és ell mateix. Per això, li agrada estar present durant tot el procés de producció. “Abans d’acabar, he hagut de participar en cada petita part de cada àlbum”, afirma Grant-Lee Phillips.
Així, aconsegueix que la seva música sigui un reflex fidel d’ell mateix. I no només per la seva implicació com a productor, sinó perquè també parla de les seves vivències personals en les seves lletres. De les seves arrels com a nadiu americà, de la seva experiència com a pare, del seu trasllat des de Los Angeles fins a Nashville i de la societat fracturada on li ha tocat viure. Contextos complicats que sempre afronta amb la seva llum i esperança particulars.
 

Gluecifer i Kosmik Boogie Tribe: rock nòrdic al quadrat

Torna Gluecifer, una banda clau del millor rock escandinau que es va estendre per Europa fa 20 anys. Si no eres allà, o si et mories per veure'ls una altra vegada, ha arribat la teva oportunitat.
Al 2004 van llançar el seu àlbum Automatic Thrill, un treball que es va convertir en el més venut de la seva carrera i que va ser reconegut com el seu zenit artístic. L'any següent es van separar amb la promesa de mai tornar.
Afortunadament, Gluecifer no va complir aquesta promesa i la banda es va retrobar per a fer el que millor sap: tocar rock. Ara els seus fans estan d'enhorabona: Gluecifer torna el pròxim mes d'octubre per demostrar que el seu so està més viu que mai.

***

Cinc joves noruecs d’origen rural que es van mudar a la capital per crear-se una carrera en el món de la música. Així va començar la història de Kosmik Boogie Tribe. I, després de molts anys combinant els seus bolos amb altres feines de cambrers, tècnics de so i agents de booking a diferents clubs d’Oslo, van aconseguir treure el seu primer àlbum al 2012: Balls, Bullets and Blues.
Des de llavors, amb el seu rock profundament arrelat a la tradició dels 70 i inspirat en bandes australianes com Rose Tattoo, The Saints o The Victims, s’han anat guanyant una allau de seguidors dins i fora de Noruega. Tres discos després, la banda ja és un referent del rock nòrdic.
I ara arriben a Barcelona com els artistes convidats de Gluecifer. El dijous 24 d’octubre el públic saltarà al ritme del millor rock al Cruïlla de Tardor.
 
Anteriorment, Cruïlla de Tardor ja havia confirmat a Mark Lanegan, Búhos i Els Catarres que presentaran el seu espectacle de final de gira FINS QUE Arribi L'ALBA, una superproducció acompanyats d'una orquestra simfònica i una escenografia impactant.
L'organització aviat anunciarà més noms que s'afegiran al cartell de Cruïlla de Tardor 2019.
_____________________________________________  Castellano
 
 
La cuarta edición de Cruïlla de Tardor confirma nuevos nombres
 
 - Grant-Lee Phillips y Kosmik Boogie Tribe (como telonero de Gluecifer) son los nuevos nombres confirmados.
 
- La cuarta edición de Cruïlla de Tardor tendrá lugar en diferentes salas de Barcelona en octubre de 2019.

- Anteriormente ya se había anunciado a Mark Lanegan, Gluecifer, Els Catarres y Búhos
 
- Entradas ya a la venta en cruillabarcelona.com
 
 
Cruïlla de Tardor, nace de la voluntad de trasladar la increíble atmósfera que se vive en el festival de verano a diferentes espacios de la ciudad de Barcelona.
Y ahora, en su cuarta edición, el Festival confirma a varios artistas más que formarán parte de su próxima edición como son Grant-Lee Phillips y Kosmik Boogie Tribe, como telonero de Gluecifer.


 An evening with Grant-Lee Phillips: La calma en el ojo del huracán vital
Grant-Lee Phillips es una de esas voces que te trasladan a un lugar seguro. Que te aíslan del ruido del mundo en los momentos que más lo necesitas y consiguen que lo veas todo desde otra perspectiva. 
Solo tiene que hacer sonar su guitarra y ya te atrapa. Ya te hace sentir mejor. "Podemos reírnos de la oscuridad, luchar contra ella y devolverla al agujero de donde ha salido", dice el artista californiano.
Su carrera musical ha sido una montaña rusa. Primero fue vocalista del trío Grant-Lee Buffalo y después experimentó en solitario con los sonidos electrónicos y con el country-rock, hasta que encontro su estilo más personal e intimista. Pero, durante todo este tiempo, solo ha perseguido un objetivo: calmar la "ansiedad social" y transmitir su ilusión porque las cosas mejoren.

El sonido optimista de "A evening with... Grant-Lee Phillips", no faltará el 2 de noviembre en la sala Sidecar para vivir primer concierto en el Cruïlla de Tardor.

Pero para transmitir esta sensación de calma y sosiego, el primero que tiene que estar tranquilo y convencido con su música es él mismo. Por eso, le gusta estar presente durante todo el proceso de producción. "Antes de acabar, tengo que haber participado en cada pequeña parte de todos los álbumes", afirma Grant-Lee Phillips.

Así, consigue que su música sea un fiel reflejo de sí mismo. Y no solo por su implicación como productor, sino porque también habla de sus vivencias personales a través de sus letras. De sus raíces como nativo americano, de su experiencia como padre, de su traslado desde Los Angeles hasta Nashville y de la sociedad fracturada donde le ha tocado vivir. Contextos complicados que siempre afronta con su luz y esperanza particulares.

Gluecifer y Kosmik Boogie Tribe: rock nórdico al cuadrado

Vuelve Gluecifer, una banda clave del mejor rock escandinavo que se extendió por Europa hace 20 años. Si no estabas allí, o si te morías por verlos otra vez, ha llegado tu oportunidad. 
En 2004 lanzaron su álbum Automatic Thrill, un trabajo que se convirtió en el más vendido de su carrera y que fue reconocido como su cenit artístico. El año siguiente se separaron con la promesa de nunca volver.
Afortunadamente, Gluecifer no cumplió esta promesa y la banda se reencontró para hacer lo que mejor sabe: tocar rock. Ahora sus fans están de enhorabuena: Gluecifer vuelve el próximo mes de octubre, con fechas en Madrid y Barcelona, para demostrar que su sonido está más vivo que nunca.

***

Cinco jóvenes noruegos de origen rural que se mudaron a la capital para crearse una carrera en el mundo de la música. Así empezó la historia de Kosmik Boogie Tribe. Y, después de muchos años combinando sus bolos con otros trabajos de camareros, técnicos de sonido y agentes de booking en diferentes clubs de Oslo, consiguieron estrenar su primer álbum en 2012: Balls, Bullets and Blues.
Desde entonces, con su rock profundamente arraigado en la tradición de los 70 e inspirado en bandas australianas como Rose Tattoo, The Saints o The Victims, se han ido ganando una gran masa de seguidores dentro y fuera de Noruega. Tres discos después, la banda ya es un referente del rock nórdico.
¡Y ahora llegan a Barcelona como los artistas invitados de Gluecifer! El jueves 24 de octubre el público saltará al ritmo del mejor rock en el Cruïlla de Tardor.
 
Anteriormente, Cruïlla de Tardor ya había confirmado a Búhos y Els Catarres que presentaran su espectáculo de final de gira FINS QUE ARRIBI L’ALBA, una superproducción acompañados de una orquesta sinfónica y una escenografía impactante
 
La organización en breve anunciará más nombres que se añadirán al cartel de Cruïlla de Tardor 2019.
 
Toda la info en www.cruillabarcelona.com