NOTA DE PRENSA DEL jueves 16 de mayo de 2019

El FESTIVAL CRUÏLLA PRESENTA CRUÏLLA COMEDY ::: CAST A CONT
 
  • Cruïlla segueix sumant noves activitats al festival amb l'anunci de Cruïlla Comedy
  • La carpa Cruïlla Comedy oferirà una selecció del bo i millor del panorama humorístic nacional
  • La selecció dels participants de Cruïlla Comedy ha estat realitzada per Tomàs Fuentes
  • Tomàs Fuentes,  Danny Boy River, Valeria Ros, Iggy Rubin, Riot Comedy o Antonio Castelo son alguns del monologuistes confirmats
 
 
 
 
 
 
El Festival Cruïlla porta enguany una nova forma de complementar els millors concerts amb un nou espai: el Cruïlla Comedy.
 
En aquesta edició el festival aposta per la comèdia i l’stand up, traslladant al públic l’explosió d’humor que Barcelona està experimentant en els darrers mesos. Si bé la ciutat sempre ha estat un dels epicentres estatals pel que fa a la comèdia, darrerament estan obrint nous espais on veure espectacles de monòlegs de tot tipus. Cada vegada més artistes de tot l’estat, i fins i tot internacionals trien Barcelona com a aturada obligatòria en les seves gires.
 
D’aquesta manera, i com no podia ser d’una altra manera, al Cruïlla portarà una selecció del bo i millor del panorama humorístic. Seguint l’estil del cartell musical, el Cruïlla Comedy complementa l’oferta d’espectacles d’aquesta edició amb els còmics i còmiques més aplaudits del moment, així com els que donaran molt a parlar en els pròxims mesos.
 
Un elenc d’artistes seleccionats pel còmic i guionista Tomàs Fuentes (La Competència, a Rac 1; Buenafuente; El Club de la Comedia...) desfilaran per la carpa del Cruïlla Comedy, amb una oferta on destaca la originalitat, la paritat i sobre tot la qualitat. Des de l’humor més comercial i popular al més atrevit, innovador i independent.
 
Més de 20 monologuistes -Adri Romeo, Andrés Fajngold, Charlie Pee, Antonio Castelo, Danny Boy Rivera, Denny Horror, Eva Cabezas, Guillem Estadella, Iggy Rubin, Kaco Forns, Lalo Tenorio, Luis Álvaro, Miguel Campos, Modgi, Patricia Espejo, Raquel Hervás, Raul Navarro, Riot Comedy, Kike García, Albert Floyd, Susi Caramelo, Tomàs Fuentes, Txabi Franquesa, Valeria Ros, Vera Montessori  y Yúnez Chaíb - complementaran l’experiència del festival per tal que els assistents puguin seure i relaxar-se entre concert i concert.
 

 
 
_________________________________________________  Castellano
 
El FESTIVAL CRUÏLLA PRESENTA CRUÏLLA COMEDY ::: CAST A CONT  

-   Cruïlla sigue sumando nuevas actividades en el festival con el anuncio de Cruïlla Comedy
 

-   La carpa Cruïlla Comedy ofrecerá una selección de lo mejor del panorama humorístico nacional

 
-  La selección de los participantes de Cruïlla Comedy ha sido realizada por Tomás Fuentes


-   Tomás Fuentes, Valeria Ros, Danny Boy River, Iggy Rubin o Riot Comedy son algunos de los monologuistas confirmados


El Festival Cruïlla trae este año una nueva forma de complementar los mejores conciertos con un nuevo espacio: el Cruïlla Comedy.
En esta edición el festival apuesta por la comedia y el stand up, trasladando al público la explosión de humor que Barcelona está experimentando en los últimos meses.
      
Si bien la ciudad siempre ha sido uno de los epicentros estatales en cuanto a la comedia, últimamente se están abriendo nuevos espacios donde ver espectáculos de monólogos de todo tipo.
 
Cada vez más artistas de todo el estado, e incluso internacionales, eligen Barcelona como parada obligatoria en sus giras.
De este modo, y como no podía ser de otro modo, el Cruïlla traerá una selección de lo mejor del panorama humorístico. Siguiendo el estilo del cartel musical, el Cruïlla Comedy complementa la oferta de espectáculos de esta edición con los cómicos y cómicas más aplaudidos del momento, así como los que darán mucho que hablar en los próximos meses.
   
Un elenco de artistas seleccionados por el cómico y guionista Tomás Fuentes (La Competencia, a Rac1; Buenafuente; El Club de la Comedia ...) desfilarán por la carpa del Cruïlla Comedy, con una oferta donde destaca la originalidad, la paridad y sobre todo la calidad. Desde el humor más comercial y popular al más atrevido, innovador e independiente.

Más de 20 monologuistas -Adri Romeo, Andrés Fajngold, Charlie Pee, Antonio Castelo, Danny Boy Rivera, Denny Horror, Eva Cabezas, Guillem Estadella, Iggy Rubin, Kaco Forns, Lalo Tenorio, Luis Álvaro, Miguel Campos, Modgi, Patricia Espejo, Raquel Hervás, Raul Navarro, Riot Comedy, Kike García, Albert Floyd, Susi Caramelo, Tomàs Fuentes, Txabi Franquesa, Valeria Ros, Vera Montessori  y Yúnez Chaíb - complementarán la experiencia del festival para que los asistentes puedan sentarse y relajarse entre concierto y concierto.