NOTA DE PRENSA DEL martes 07 de mayo de 2019

El Festival Cruïlla anuncia els horaris per a la seva pròxima edició  
::: CAST A CONT

 
• Ja es poden consultar els horaris a la web del Festival.

• El dimecres 3 de juliol obrirà el festival la primera actuació a Espanya d’Aurora seguit de la tornada als escenaris de Barcelona de Black Eyed Peas.

• La nit del dijous estarà dedicada als ritmes urbans amb Natos y Waor,  Ayax y Prok, Lildami i la Red Bull Batalla de los Gallos Exhibició.

• Divendres 5 de juliol tindrà a Foals, Bastille, Zaz, Vetusta Morla i Garbage com plats forts.

• El dissabte 6 de juliol  serà el torn de Kylie Minogue, Years & Years, Parov Stelar, Love of Lesbian i Seu Jorge entre molts d’ altres.

• Cruïlla tindrà lloc del 3 al 6 de juliol al Parc del Fòrum de Barcelona.
 

 
 
El Festival Cruïlla ha fet públics els horaris per a la seva desena edició que tindrà lloc els dies 3, 4, 5 i 6 de juliol al Parc del Fòrum de Barcelona.

El dimecres 3 de juliol, començarà la desena edició del Festival Cruïlla quan a les 19.30h quan Aurora es puji l’escenari Estrella Damm, just abans que tingui lloc un dels concerts més esperats del Cruïlla: el de Black Eyed Peas.

El dijous 4 de juliol, l’escenari Estrella Damm s’omplirà de ritmes urbans amb les actuacions de Lildami, Ayax y Prok i Natos y Waor.  I a l’escenari Cruïlla Enamora, tindrà lloc la Red Bull Batalla de Gallos Exhibició.

El divendres 5 de juliol, l’escenari Time Out, viurà les actuacions de Bastille, Vetusta Morla i Foals. Tiken Jah Fakoly, Zaz, Garbage i el fi de festa a càrrec de Dj amable seran els protagonistes de l’escenari Cruïlla Enamora.  Per l'escenari Time Out desfilaran Gangs of Youth, Els Pets i Xoel López mentres que per l’escenari Radio 3 ho faran Berri Txarrak, Dermot Kennedy i Iseo & Dodosound

L’última jornada del Cruïlla, el dissabte 6 de juliol, viurà un dels concerts més esperats de l’any: l´únic concert de Kylie Minogue a Espanya. Juntament amb la reina del pop actuarà a l’escenari Estrella Damm, com també faran Years & Yeats i Love of Lesbian.  Seu Jorge, Dorian, Parov Stelar, Eyella actuaran a l’escenari Cruïlla Enamora. Per l’escenari Time Out passaran Oumou Sangaré, Michael Kiwanuka i Jorge Drexler, mentres que els protagonistes de l’escenari Radio 3 seran El Petit de Cal Eril, Cala Vento i Marcelo D2.

En total seran 33 concerts, repertits en quatre dies.

El Festival Cruïlla, torna a mostrar-se un any més com un festival precursor d'una diversitat que ara s'incorpora amb normalitat a la majoria de festivals espanyols i que ha format part del seu ADN des dels seus inicis.

D'aquesta manera el Festival Cruïlla Barcelona, el festival de referència a l’estiu barcelonès, continua apostant per la música en majúscules, una música eclèctica i lliure de prejudicis. I és que el Festival s’ha instaurat per mèrits propis com una de les cites musicals de referència al calendari festivaler espanyol amb la finalitat última que el públic gaudeixi d’uns concerts vinculats per la qualitat musical dels artistes, no per l’estil.

És per això que el Festival continuarà mantenint tot el que l'ha fet únic i especial aquests darrers anys, aquesta oferta musical variada i per tots els gustos, així com la durada dels concerts que sempre seran de 60 minuts i de 90 en el cas de la majoria de caps de cartell, una oferta gastronòmica rica i un espai i ambient amables. En resum, una cita imprescindible a l’estiu dedicada als amants de la música en general. 
 
Perquè el Festival Cruiïlla és una recepta de molts elements: optimisme, emoció, qualitat, comoditat, innovació, energia, festa i un ingredient indispensable: l’amor a la música.


Tota la info i entrades a la venda a www.cruillabarcelona.com

______________________________________________________________  Castellano
 
 
El Festival Cruïlla anuncia los horarios para su próxima edición ::: CAST A CONT
 

• Ya se pueden consultar los horarios en la web del Festival.

• El miércoles 3 de julio abrirá el festival la primera actuación en España de Aurora seguido de la vuelta a los escenarios de Barcelona de Black Eyed Peas.

• La noche del jueves estará dedicada a los ritmos urbanos con Natos y Waor, Ayax y Prok, Lildami y la Red Bull Batalla de los Gallos Exhibición.

• El viernes 5 de julio tendrá a Foals, Bastille, Zaz, Vetusta Morla y Garbage como platos fuertes.

• El sábado 6 de julio será el turno de Kylie Minogue, Years & Years, Parov Stelar, Love of Lesbian y Seu Jorge entre muchos otros.

• Cruïlla tendrá lugar del 3 al 6 de julio en el Parc del Fòrum de Barcelona.

El Festival Cruïlla ha hecho públicos los horarios para su décima edición que tendrá lugar los días 3, 4, 5 y 6 de julio en el Parc del Fòrum de Barcelona.

El miércoles 3 de julio, comenzará la décima edición del Festival Cruïlla cuando a las 19.30h Aurora se suba al escenario Estrella Damm, justo antes de que tenga lugar uno de los conciertos más esperados del Cruïlla: el de Black Eyed Peas.

El jueves 4 de julio, el escenario Estrella Damm se llenará de ritmos urbanos con las actuaciones de Lildami, Ayax y Prok y Natos y Waor. Y en el escenario Cruïlla Enamora, tendrá lugar la Red Bull Batalla de Gallos Exhibición.

El viernes 5 de julio, el escenario Time Out, vivirá las actuaciones de Bastille, Vetusta Morla y Foals. Tiken Jah Fakoly, Zaz, Garbage y el fin de fiesta a cargo de Dj Amable serán los protagonistas del escenario Cruïlla Enamora. Por el escenario Time Out desfilarán Gangs of Youth, Els Pets y Xoel López mientras que por el escenario Radio 3 lo harán Berri Txarrak, Dermot Kennedy y Iseo & Dodosound.

La última jornada del Cruïlla, el sábado 6 de julio, vivirá uno de los conciertos más esperados del año: el único concierto de Kylie Minogue en España. Junto a la reina del pop también actuará en el escenario Estrella Damm, Years & Yeats y Love of Lesbian. Seu Jorge, Dorian, Parov Stelar, Eyella actuarán en el escenario Cruïlla Enamora. Por el escenario Time Out pasarán Oumou Sangaré, Michael Kiwanuka y Jorge Drexler, mientras que los protagonistas del escenario Radio 3 serán El Petit de Cal Eril, Cala Vento y Marcelo D2.

En total serán 33 conciertos, repartidos en cuatro días.

El Festival Cruïlla, vuelve a mostrarse un año más como un festival precursor de una diversidad que ahora se incorpora con normalidad en la mayoría de festivales españoles y que ha formado parte de su ADN desde sus inicios.

De esta manera el Festival Cruïlla Barcelona, ??el festival de referencia del verano barcelonés, sigue apostando por la música en mayúsculas, una música ecléctica y libre de prejuicios. Y es que el Festival se ha instaurado por méritos propios como una de las citas musicales de referencia en el calendario festivalero español con el fin último de que el público disfrute de unos conciertos vinculados por la calidad musical de los artistas, no por el estilo.

Es por ello que el Festival continuará manteniendo todo lo que lo ha hecho único y especial estos últimos años, esta oferta musical variada y para todos los gustos, así como la duración de los conciertos que siempre serán de 60 minutos y de 90 en el caso de la mayoría de cabezas de cartel, una oferta gastronómica rica y un espacio y ambiente amables. En resumen, una cita imprescindible en verano dedicada a los amantes de la música en general.

Porque el Festival Cruïlla es una receta de muchos elementos: optimismo, emoción, calidad, comodidad, innovación, energía, fiesta y un ingrediente indispensable: el amor a la música.


Toda la info y entradas a la venta en www.cruillabarcelona.com