NOTA DE PRENSA DEL martes 26 de febrero de 2019

Black Eyed Peas actuarà a Cruïlla 2019 per celebrar els 10 anys del festival ::: CAST A CONT
 
 
 
  • Black Eyed Peas nou cap de cartell de la desena edició del Festival Cruïlla.
 
  • La banda actuarà el dimecres 3 de juliol a l'escenari Estrella Damm.
 
  • Les entrades pel concert ja estan a la venda a www.cruillabarcelona.com
 
  • La desena edició del Festival tindrà lloc els dies 3, 4, 5 i 6 de juliol de 2019.
 
 
 
 
L'organització del Festival Cruïlla anuncia que amplia en un dia la seva programació. Serà el dimecres dia 3 de juliol quan tindrà lloc el concert inaugural de la desena edició protagonitzat per Black Eyed Peas, una de les bandes més importants dels anys 2000 que tornen a Barcelona quan gairebé es compleixen 10 anys del seu últim i multitudinari concert a la ciutat.
 
D'aquesta manera el Festival Cruïlla 2019 omplirà de música el Parc del Fòrum de Barcelona els dies 3, 4, 5 i de juliol, i amplia el seu aforament fins a les 100.000 persones en una edició per la que ja s'havia confirmat les actuacions de Kylie Minogue, Foals, Bastille, Zaz, Vetusta Morla, Years & Years o Garbage, Love of Lesbian, Michael Kiwanuka, Natos y WaorTiken Jah Fakoly entre d'altres, en un cartell que torna a demostrar el caràcter únic del Festival. 
 
 
 
 
BLACK EYED PEAS

Mítics? No, mitiquíssims. I Gotta FeelingPump ItMy HumpsShut UpWhere is The Love...  Si no has passat tota la dècada dels 2000 a Sibèria, a dins d'un iglú sense ràdio ni televisió, probablement et sonen aquestes cançons.
Arriba Black Eyed Peas, un dels grups més fàcils de reconèixer del món. Les seves cançons estan implantades al nostre còrtex cerebral i alliberen dopamina, l'hormona de la felicitat.
Arriba Black Eyed Peas, l'as a la màniga del DJ que vol encendre una festa. La fàbrica de hits aterra per primer cop a Barcelona en gairebé deu anys.
Amb ells i amb tu hem decidit obrir la desena edició del Cruïlla, perquè volem que recordis la nit del 3 de juliol, com a mínim, durant deu anys més.
 
 
 
MATERIAL BLACK EYED PEAS aquí
 
 
 
 
CASTELLANO
______________________________________________________________________-
_________________
 
 
Black Eyed Peas actuará en Cruïlla 2019 para celebrar los 10 años del festival 

 
  • Black Eyed Peas nuevo cabeza de cartel de la décima edición del Festival Cruïlla. 
 
  • La banda actuará el miércoles 3 de julio en el escenario Estrella Damm. 
 
  • Las entradas para el concierto ya están a la venta en www.cruillabarcelona.com 
 
  • La décima edición del Festival tendrá lugar los días 3, 4, 5 y 6 de julio de 2019.  
 
 
La organización del Festival Cruïlla anuncia que amplía en un día su programación. Será el miércoles día 3 de julio cuando tendrá lugar el concierto inaugural de la décima edición protagonizado por Black Eyed Peas, una de las bandas más importantes de los años 2000 que vuelven a Barcelona cuando casi se cumplen 10 años de su último y multitudinario concierto en la ciudad.
 
De esta manera el Festival Cruïlla 2019 llenará de música el Parque del Fórum de Barcelona los días 3, 4, 5 y de julio, y amplía su aforo hasta las 100.000 personas en una edición para la que ya se había confirmado las actuaciones de Kylie Minogue, Foals, Bastille, Zaz, Vetusta Morla, Years & Years o Garbage, Love of Lesbian, Michael Kiwanuka, Natos y Waor o Tiken Jah Fakoly entre otros, en un cartel que vuelve a demostrar el carácter único del Festival.  
 
 
BLACK EYED PEAS

¿Míticos? No, mitiquísimos. I Gotta Feeling, Pump It, My Humps, Shut Up, Where is The Love ... Si no has pasado toda la década de los 2000 en Siberia, dentro de un iglú sin radio ni televisión, probablemente te suenan estas canciones.
 
Llega Black Eyed Peas, uno de los grupos más fáciles de reconocer el mundo.
 
Sus canciones están implantadas en nuestro córtex cerebral y liberan dopamina, la hormona de la felicidad.
 
Llega Black Eyed Peas, el as en la manga del DJ que quiere encender una fiesta. La fábrica de hits aterriza por primera vez en Barcelona en casi diez años.Con ellos y contigo hemos decidido abrir la décima edición del Cruïlla, porque queremos que recuerdes la noche del 3 de julio, al menos, durante diez años más.   
 
MATERIAL BLACK EYED PEAS aquí