NOTA DE PRENSA DEL jueves 14 de febrero de 2019

Presentació oficial del V Festival Moritz Feed Dog, Festival de Cinema Documental sobre Moda ::: CAST A CONT 
 
 
  • Dimecres 20 de febrer a les 19:00 h a la Fàbrica Moritz
 
El Festival Moritz Feed Dog celebrarà la seva 5ª edició a Barcelona entre el 28 i el 31 de març presentant una selecció dels millors documentals relacionats amb l’àmbit de la moda, així com diverses activitats paral·leles que, any rere any, ratifiquen allò volem mostrar al públic i que és el fet que #lamodaescultura.

Fins al dia d'avui ja s'han confirmat dos documentals Yellow is Forbidden de Pietra Brettkelly, sobre la dissenyadora Guo Pei i Celebration de Olivier Meyrou, sobre Yves Saint Laurent en els anys previs a la seva retirada el 2002.

El dia 20 es presentarà la programació i es farà una breu pinzellada de com serà l’edició 2019. A més, al finalitzar, es podrà gaudir d’una cervesa cortesia de Moritz.Data: dimecres 20 de febrer a les 19.00 h

Lloc: Fàbrica Moritz Barcelona (Ronda de Sant Antoni, 39-41, Barcelona)

És necessari confirmar assistència responent aquest mail


Tota la informació a moritz.feeddog.org 
 
 
 
CAST
_________________________________________________________
_____________________________________
 
 
Presentación oficial del V Festival Moritz Feed Dog, Festival de Cine Documental sobre Moda

  • Miércoles 20 de febrero a las 19:00 h en la Fàbrica Moritz
 
 
El Festival Moritz Feed Dog celebrará su 5ª edición en Barcelona entre el 28 y el 231 de marzo presentando una selección de los mejores documentales relacionados con el ámbito de la moda, así como diferentes actividades paralelas que, año tras año, ratifican aquello que queremos mostrar al público y que es el hecho que #lamodaescultura.

Hasta el día de hoy se han confirmado dos documentales: Yellow is Forbidden de Pietra Brettkelly, sobre la diseñadora Guo Pei y Celebration de Olivier Meyrou, sobre Yves Saint Laurent en los años previos a su retiro en el 2002.

El día 20 se presentará la programación y se hará un breve repaso de cómo será la edición 2019. Además, al finalizar se podrá disfrutar de una cerveza, gentileza de Moritz.

Fecha: miércoles 20 de febrero a las 19.00 h

Dónde: Fábrica Moritz Barcelona (Ronda de Sant Antoni, 39-41, Barcelona)

Es necesario confirmar asistencia respondiendo a este mail.

Toda la información en moritz.feeddog.org