NOTA DE PRENSA DEL viernes 08 de febrero de 2019

Cruïlla de Primavera 2019 : esgotades les entrades pel concert inaugural de Lildami el 5 d’abril


- El concert d’IZAL el 12 d’abril ja fa dies que també té totes les entrades exhaurides

- La Pegatina tancarà el Cruïlla de Primavera el 13 d’abril i encara queden entrades a la venda
 

 
 
El concert de Lildami, l’artista escollit per dur a terme el concert inaugural del Cruïlla de Primavera 2019 el pròxim 5 d’abril, ja fa algunes setmanes que ha esgotat les entrades.

El cantant de rap i trap en català presentarà en directe el seu nou àlbum a la ciutat comtal. Les seves cançons volen fugir dels estereotips associats a la música urbana i ofereixen un missatge positiu. El nou àlbum de l’egarenc sortirà a la venda a principis de 2019, un recull de temes amb lletres intel·ligents, punyents i iròniques, sempre acompanyades de les millors bases. Una nova oportunitat per veure a Lildami serà al Festival Cruïlla el proper 4 de juliol de el 2019 amb Natos y Waor i Ayax y Prok.

Per altra banda, les entrades pel concert d’IZAL, la banda madrilenya que actuarà el divendres 12 d’abril, ja fa dies que també estan totalment exhaurides.

I per últim, encara queden entrades disponibles pel concert de  La Pegatina, que portarà el seu directe festiu al Cruïlla de Primavera el pròxim dissabte 13 d’abril, en el que serà un concert ple d’energia, divertit i alegre.

Després de dues exitoses edicions el Cruïlla de Primavera 2019 es convertirà novament en punt de trobada de les bandes nacionals més importants i d’artistes emergents dins la música urbana de Catalunya.
 
 
_________________________  castellano
 
 
Cruïlla de Primavera 2019: Agotadas las entradas para el concierto inaugural de Lildami el 5 de abril de 2019
 

- El concierto de Izal el 12 de abril de 2019 ya hace días que también tiene todas las entradas agotadas

- La Pegatina cerrará el Cruïlla de Primavera el 13 de abril y aún quedan entradas a la venta
 
 
El concierto de Lildami, el artista escogido para llevar a cabo el concierto inaugural del Cruïlla de Primavera 2019 el próximo 5 de abril, hace algunas semanas que ha agotado las entradas.

El cantante de rap y trap en catalán presentará en directo su nuevo álbum en la ciudad condal. Sus canciones quieren huir de los estereotipos asociados a la música urbana y ofrecen un mensaje positivo. El nuevo álbum del egarense saldrá a la venta a principios de 2019, una colección de temas con letras inteligentes, punzantes e irónicas, siempre acompañadas de las mejores bases. Una nueva oportunidad para ver a Lildami será en el Festival Cruïlla el próximo 4 de julio de 2019 con Natos y Waor y Ayax y Prok.

Por otra parte, las entradas para el concierto de Izal, la banda madrileña que actuará el viernes 12 de abril, ya hace días que también están totalmente agotadas.

Y por último, aún quedan entradas disponibles para el concierto de La Pegatina, que llevará su directo festivo al Cruïlla de Primavera el próximo sábado 13 de abril, en lo que será un concierto lleno de energía, divertido y alegre.

Después de dos exitosas ediciones el Cruïlla de Primavera 2019 se convertirá nuevamente en punto de encuentro de las bandas nacionales más importantes y de artistas emergentes de la música urbana hecha en Cataluña.