NOTA DE PRENSA DEL viernes 01 de febrero de 2019

Els Catarres ::: Final de gira ::: Cruïlla de Tardor 2019

 
 
* Cruïlla de Tardor 2019 viurà l’espectacle de final de gira FINS QUE ARRIBI L’ALBA, una superproducció d’Els Catarres acompanyats d’una orquestra simfònica i una escenografia impactant

* El concert tindrà lloc el 29 de novembre al Sant Jordi Club de Barcelona
 
* Les entrades ja estan a la venda en aquest link

 
 
 
El passat 6 d'abril Els Catarres presentaven en directe i per primera vegada el seu esperadíssim nou disc “Tots els meus principis” amb totes les entrades venudes al Poble Espanyol de Barcelona en l'edició 2018 de Cruïlla de Primavera i avui anuncien que el darrer concert de la gira serà el 29 de novembre de 2019 al Sant Jordi Club i dins la programació de Cruïlla de Tardor, el cicle de concerts nòmada organitzat per Cruïlla.

I és que tots els finals també són un principi. El primer avançament del nou disc va ser la cançó “Fins que arribi l’alba”, una explosió que va marcar l'inici de Tots els meus principis. I ara, tancant el cercle, FINS QUE ARRIBI L’ALBA, esdevé el títol de l’espectacle més ambiciós i èpic que Els Catarres hagin portat mai als escenaris, i que serà la cloenda de la seva gira de més d’un centenar de concerts per Àsia, Europa i Països Catalans.

Sense renunciar ni a una gota de l'energia i la llum que caracteritza els directes del grup, Els Catarres s'acompanyaran d'una Orquestra simfònica especialment creada per l'ocasió i una escenografia espectacular que ens submergirà a noves profunditats de l'imaginari de la banda. Les cançons renaixeran dotades d'una nova dimensió i les emocions es magnificaran fent que l'adrenalina s'apoderi del Sant Jordi Club per una nit i un final de gira irrepetibles fins a l’albada d’un nou disc.

Info pràctica

Sant Jordi Club - Barcelona
29 de novembre de 2019
Entrades a la venda AQUÍ
CAST
______________________________________________
_______________________

* Cruïlla de Tardor 2019 vivirá el espectáculo de final de gira FINS QUE ARRIBI L’ALBA, una superproducción de Els Catarres
acompañados de una orquesta sinfónica y una escenografía impactante

* El concierto tendrá lugar el 29 de noviembre en el Sant Jordi Club de Barcelona
 
* Las entradas ya están a la venta en este link

.
El pasado 6 de abril Els Catarres presentaban en directo y por primera vez su esperadísimo nuevo disco “Tots els meus principis” con todas las entradas vendidas en el Poble Espanyol de Barcelona en la edición 2018 de Cruïlla de Primavera y hoy anuncian que el último concierto de la gira será el 29 de noviembre de 2019 en el Sant Jordi Club y dentro de la programación de Cruïlla de Tardor, el ciclo de conciertos nómada organizado por Cruïlla.

Y es que todos los finales también son un principio. El primer adelanto del nuevo disco fue la canción “Fins que arribi l’alba”, una explosión que marcó el inicio de Tots els meus principis. Y ahora, cerrando el círculo,  FINS QUE ARRIBI L’ALBA, se convierte en el título del espectáculo más ambicioso y épico que Els Catarres hayan llevado nunca a los escenarios, y que será la conclusión de su gira de más de un centenar de conciertos por Asia, Europa y Países Catalanes.

Sin renunciar ni a una gota de la energía y la luz que caracteriza a los directos del grupo, Els Catarres acompañarán de una Orquesta sinfónica especialmente creada para la ocasión y una escenografía espectacular que nos sumergirá a nuevas profundidades del imaginario de la banda. Las canciones renacerán dotadas de una nueva dimensión y las emociones se magnificarán haciendo que la adrenalina se apodere del Sant Jordi Club por una noche y un final de gira irrepetibles hasta el amanecer de un nuevo disco.
.
.
Info práctica

Sant Jordi Club - Barcelona
29 de novembre de 2019
Entradas a la venta AQUÍ