NOTA DE PRENSA DEL miércoles 30 de enero de 2019

Cruïlla 2019 ::: Years & Years, Tiken Jah Fakoly, Michael Kiwanuka i Berri Txarrak s'afegeixen al cartell. CAST A CONT
 
 
  • La diversitat un any més protagonista del Festival Cruïlla.
 
  • Years & YearsTiken Jah Fakoly, Michael Kiwanuka i Berri Txarrak noves incorporacions al Festival.
 
  • Anteriorment Cruïlla ja havia anunciat Kylie MinogueFoalsBastilleZaz, Vetusta Morla o Garbage entre molts altres.
 
  • La desena edició del Festival tindrà lloc els dies 4, 5 i 6 de juliol de 2019.
 
Cruïlla, el festival precursor d'una diversitat que ara s'incorpora amb normalitat a la majoria de festivals espanyols, continua demostrant un any més, i en van 10, que són la versió original que genera tendència, presentant quatre nous artistes amb perfils artístics ben diferenciats però a la vegada complementaris. Si en els darrers mesos havia anunciat que als escenaris del Parc del Fòrum de Barcelona hi actuarien estrelles del pop i l'indie tant nacional com internacional com Kylie Minogue, Foals, Bastille, Garbage, Vetusta Morla o Love of Lesbian, estrelles del rap com Natos y Waor i Ajax y Prok, ara suma a aquesta llista quatre noms que tornen a demostrar el caràcter únic del Festival, que els dies 4, 5 i 6 de juliol viurà la seva desena edició,
 
El pop ballable de Years & Years i el soul elegant de Michael Kiwanuka se sumen a la jornada de dissabte, en la qual també es podrà gaudir dels concerts de Kylie Minogue, Love of Lesbian i Dorian.
 
 
Per altra banda, el divendres dia 5 viurà la tornada al Cruïlla de Tiken Jah Fakoly, un mestre del reggae africà, i també una de les últimes oportunitats de veure Berri Txarrak en directe abans de la seva aturada definitiva.
 
Material artistes en aquest link
 
 

CAST
_____________________________________________________
_____________________________
  • La diversidad un año más protagonista del Festival Cruïlla.
 
  • Years & Years, Tiken Jah Fakoly, Michael Kiwanuka y Berri Txarrak nuevas incorporaciones en el Festival.
 
  • Anteriormente Cruïlla ya había anunciado Kylie Minogue, Foals, Bastille, Zaz, Vetusta Morla o Garbage entre muchos otros.
 
  • La décima edición del Festival tendrá lugar los días 4, 5 y 6 de julio de 2019.
 
  
Cruïlla, el festival precursor de una diversidad que ahora se incorpora con normalidad en la mayoría de festivales españoles, continúa demostrando un año más, y van 10, que son la versión original que genera tendencia, presentando cuatro nuevos artistas con perfiles artísticos bien diferenciados pero a la vez complementarios.

Si en los últimos meses había anunciado que en los escenarios del Parc del Fòrum de Barcelona actuarían estrellas del pop y el indie tanto nacional como internacional como Kylie Minogue, Foals, Bastille, Garbage, Vetusta Morla o Love of Lesbian, o estrellas del rap como Natos y Waor y Ajax y Prok, ahora suma a esta lista cuatro nombres que vuelven a demostrar el carácter único del Festival, que los días 4, 5 y 6 de julio vivirá su décima edición.

El pop bailable de Years & Years y el soul elegante de Michael Kiwanuka se suman a la jornada del sábado, en la que también se podrá disfrutar de los conciertos de Kylie Minogue, Love of Lesbian y Dorian.
 
Por otra parte, el viernes día 5 se vivirá la vuelta al Cruïlla de Tiken Jah Fakoly, un maestro del reggae africano, y también una de las últimas oportunidades de ver Berri Txarrak en directo antes de su parada definitiva.

Material artistas en este link