NOTA DE PRENSA DEL viernes 14 de diciembre de 2018

 
Cruïlla de Tardor 2019 ::: Buhos, concert final de gira ::: CAST A CONT
 
 
* Cruïlla de Tardor anuncia la primera banda confirmada per 2019: Buhos.
* Buhos actuarà el 23 de novembre de 2019 a l'Hivernacle del Poble Espanyol.
* El concert serà el fi de gira de la banda de Calafell.
* Les entrades ja estan a la venda al web 
 
 
 
L'organització de Cruïlla, que en els darrers dies ha presentat els primers noms pel Festival Cruïlla i el cartell del Cruïlla de Primavera, anuncia el primer nom que formarà part de la propera edició de Cruïlla de Tardor.
Buhos, actuaran a l'Hivernacle del Poble Espanyol el 23 de novembre de 2019, en el que serà el concert final de la seva gira.
 
Sense cap mena de dubte, Buhos ha estat el grup revelació del 2018. Present i futur del panorama musical català, la banda de Calafell ja és un dels grups festius referencials dels Països Catalans. Un públic fidel que ja supera els 150.000 seguidors a les seves principals xarxes digitals ho avalen i els ubica al pòdium dels artistes amb més ‘likes’. El seu nou disc ‘La gran vida’, també s’ha mantingut imbatible en els cims de les principals llistes d’èxit de la radiofórmula i també com un dels més reproduïts a Spotify i Youtube del país, fent-los esdevenir definitivament com a un cap de cartell habitual en els festivals i festes més remarcables del Principat i com un dels grans noms del moment a nivell estatal.
 
 
 
CAST
 
________________________________________________
_______________________________
 
 
* Cruïlla de Tardor anuncia la primera banda confirmada para 2019: Buhos.
* Buhos actuará el 23 de noviembre de 2019 en el Hivernacle del Poble Espanyol de Barcelona.
* El concierto será el fin de gira de la banda de Calafell.
* Las entradas ya están a la venta en la web

 
 
 
 
La organización de Cruïlla, que en los últimos días ha presentado los primeros nombres para el Festival Cruïlla y el cartel del Cruïlla de Primavera, anuncia el primer nombre que formará parte de la próxima edición de Cruïlla de Tardor.

Buhos, actuarán en el Hivernacle del Poble Espanyol el 23 de noviembre de 2019, en lo que será el concierto final de su gira.
 
Sin lugar a dudas, Buhos ha sido el grupo revelación del 2018. Presente y futuro del panorama musical catalán, la banda de Calafell ya es uno de los grupos festivos referenciales. Un público fiel que ya supera los 150.000 seguidores en sus principales redes digitales lo avalan y los ubica en el podio de los artistas con más 'likes'. Su nuevo disco 'La gran vida', también se ha mantenido imbatible en la cima de las principales listas de éxito de la radiofórmula y también como uno de los más reproducidos en Spotify y Youtube del país, corvirtiendolos definitivamente como una cabeza de cartel habitual en los festivales y fiestas más destacables del Principado y como uno de los grandes nombres del momento a nivel estatal.