NOTA DE PRENSA DEL miércoles 12 de diciembre de 2018

Cruïlla 2019 :: Zaz, Love of Lesbian i Dorian s'afegeixen al cartell ::: CAST A CONT
  • Zaz, Love of Lesbian i Dorian s'afegeixen al cartell del Festival Cruïlla.
  • Anteriorment el festival ja havia anunciat a Kylie Minogue, Foals, Bastille, Vetusta Morla, Garbage, Natos y Waor, Ayax y Prok, Xoel López, Gang of Youths, Dj Amable i Lildami.
  • La desena edició de Cruïlla tindrà lloc del 4 al 6 de juliol de 2019
 
 
L'artista francesa Zaz -presentant en un concert exclusiu a Catalunya el seu "Effet Miroir" i que torna al Cruïlla quatre anys després d'actuar per primera vegada a Espanya- Love of Lesbian -una de les bandes més estimades i sol·licitades pel públic del Cruïlla i que de cap manera es volia perdre la desena edició del festival- i Dorian -que segueixen arrasant amb una gira que els ha portat al següent nivell- són les tres noves confirmacions per Cruïlla 2019.
 
Amb aquests tres noms ja són catorze noms del cartell presentats per la propera edició del Festival entre els quals destaquen l'únic concert a Espanya de Kylie Minogue, Foals, Bastille, Garbage o Vetusta Morla.
 
Les entrades pel Festival Cruïlla, que viurà la seva desena edició del 4 al 6 de juliol de 2019 al Parc del Fòrum de Barcelona, ja estan disponibles a www.cruillabarcelona.com
 
 
ZAZ
Després de debutar a Espanya a Cruïlla fa quatre anys, Zaz tornarà a l'escenari del Parc del Fòrum, en el que serà l'únic concert a Catalunya, per presentar el seu nou disc "Effet Miroir" que es va posar a la venda el 16 de novembre. Amb el seu primer àlbum "ZAZ", que va trencar alguns rècords de vendes a la seva França i països limítrofs, es va convertir en la gran revelació de la música francesa el 2010 i la cançó "Je Veux" la va situar entre les artistes de més èxit en el seu país.

Molt ha passat des que des de petitona, Zaz va sentir la crida de la música. Amb tan sols 5 anys va començar a estudiar música al Conservatori de Tours, on es va especialitzar en solfeig, violí, piano, guitarra i cant coral.

Actualment és una estrella global que acumula sold outs a mig món. Entre les seves col·laboracions més conegudes aquí hi ha la que va protagonitzar amb Pablo Alborán, el que molts menys saben és que en els seus discos ha comptat amb el suport d'artistes com Charles Aznavour, Thomas Dutronc o Quincy Jones.
 

LOVE OF LESBIAN
Com no podia ser d'una altra manera Love of Lesbian acudiran al Parc del Fòrum per celebrar els deu anys del Cruïlla, i és que la banda formada per Santi Balmes, Julián Saldarriaga, Joan Ramon Planell, Jordi Roig i Oriol Bonet, actuaran per tercera vegada al festival barceloní, el que els converteix sens dubte en una de les bandes més estimades, i sol·licitades, any rere any, pel públic del Festival.

Per a aquest concert tan especial els lesbians acudiran a Cruïlla amb un gran directe, ampliant la banda amb un trio de vent (saxo, trompeta, trombó), Percussió, Vibràfon i Steel Guitar.
 
 
DORIAN
Des de la més estricta independència, Dorian ha aconseguit ser una de les bandes de referència de l'actual escena musical espanyola. Les claus: un so personal a cavall entre la new wave i l'electrònica, i unes lletres crues i sinceres que interpel·len directament a l'oient, posant el focus, sovint, en les parts més espinoses de l'ànima i l'experiència humanes.

Amb motiu de la publicació del seu nou disc "Justicia Universal", Dorian ha iniciat una de les gires de l'any, amb parada inclosa a Estats Units, Mèxic,Argentina, Colòmbia i Perú.
Se sol dir que les cançons de Dorian estan fetes per ballar la malenconia, i la veritat és que sentiments tan aparentment contraposats com l'eufòria i el desassossec han travessat la música del quartet barceloní des dels seus inicis.
 
 
CAST

__________________________________________________________
______________________________________

 
 
  • Zaz, Love of Lesbian y Dorian se suman al cartel del Festival Cruïlla.
  • Anteriormente el festival ya había anunciado a Kylie Minogue, Foals, Bastille, Vetusta Morla, Garbage, Natos y Waor, Ayax y Prokem, Xoel López, Gang of Youths, Dj Amable y Lildami.
  • La décima edición de Cruïlla tendrá lugar del 4 al 6 de julio de 2019

 
 
 
 
 
La artista francesa Zaz -presentando en un concierto exclusivo en Cataluña su "Effet Miroir" y que vuelve al Cruïlla cuatro años después de actuar por primera vez en España-, Love of Lesbian -una de las bandas más queridas y solicitadas por el público del Cruïlla y que de ninguna manera se quería perder la décima edición del festival- y Dorian -que siguen arrasando con una gira que les ha llevado al siguiente nivel- son las tres nuevas confirmaciones para Cruïlla 2019.

Con estos tres nombres ya son catorce nombres del cartel presentados para la próxima edición del Festival entre los que destacan el único concierto en España de Kylie Minogue, Foals, Bastille, Garbage o Vetusta Morla.

Las entradas para el Festival Cruïlla, que vivirá su décima edición del 4 al 6 de julio de 2019 en el Parque del Fórum de Barcelona, ya están disponibles en www.cruillabarcelona.com
 
 
 
ZAZ
Después de debutar en España en Cruïlla hace cuatro años, Zaz volverá al escenario del Parc del Fòrum, en el que será el único concierto en Cataluña, para presentar su nuevo disco “Effet Miroir” que se puso a la venta el 16 de noviembre.  Con su primer álbum “ZAZ”, que rompió algunos récords de ventas en su Francia y países limítrofes, se convirtió en la gran revelación de la música francesa en 2010 y la canción “Je Veux” la situó entre las artistas de mayor éxito en su país.
Mucho ha pasado desde que desde pequeñita, Zaz sintió la llamada de la música. Con tan sólo 5 años comenzó a estudiar música en el Conservatorio de Tours, donde se especializó en solfeo, violín, piano, guitarra y canto coral. Actualmente es una estrella global que acumula sold outs en medio mundo. Entre sus colaboraciones más conocidas aquí está la que protagonizó con Pablo Alborán, lo que muchos menos saben es que en sus discos ha contado con el apoyo de artistas como Charles Aznavour, Thomas Dutronc o Quincy Jones.
 
LOVE OF LESBIAN
Como no podía ser de otra manera Love of Lesbian acudirán al Parc del Fòrum para celebrar los diez años del Cruïlla, y es que la banda formada por Santi Balmes, Julián Saldarriaga, Joan Ramón Planell, Jordi Roig y Oriol Bonet, actuarán por tercera vez en el festival barcelonés, lo que los convierte sin duda, en una de las bandas más queridas, y solicitadas año tras año,  por el público del Festival.
Para este concierto tan especial los lesbianos acudirán a Cruïlla coon un gran directo, ampliando la banda con un trío de viento (saxo, trompeta, trombón), Percusión, Vibráfono y Steel Guitar.
 
DORIAN
Desde la más estricta independencia, Dorian ha logrado ser una de las bandas de referencia de la actual escena musical española. Las claves: un sonido personal a caballo entre la new wave y la electrónica, y unas letras crudas y sinceras que interpelan directamente al oyente, poniendo el foco, a menudo, en las partes más espinosas del alma y la experiencia humanas.
Con motivo de la publicación de su nuevo disco “Justicia Universal”, Dorian ha iniciado una de las giras del año, con parada incluida en  Estados Unidos, México, Argentina, Colombia y Perú.
Suele decirse que las canciones de Dorian están hechas para bailar la melancolía, y lo cierto es que sentimientos tan aparentemente contrapuestos como la euforia y el desasosiego han atravesado la música del cuarteto barcelonés desde sus inicios.