NOTA DE PRENSA DEL lunes 12 de noviembre de 2018

 
La desena edició del Festival Cruïlla anuncia una bona part de la seva programació ::: CAST A CONT  • Kylie Minogue, Bastille, Garbage, Natos y Waor, Ayax y Prok, Gang of Youths, Dj Amable i Lildami primers confirmats per Cruïlla 2019
  • La desena edició de Cruïlla tindrà lloc del 4 al 6 de juliol de 2019
  • Els abonaments i entrades de dia es posaràn a la venda avui a les 12.00h al web www.cruillabarcelona.com
 
 
 
 
Barcelona, 13 de novembre de 2018. La desena edició de Cruïlla comença a escalfar motors i ho fa anunciant els primers noms confirmats, que inclouen alguns del caps de cartell.
 
Kylie Minogue actuarà el dissabte 6 de juliol al Parc del Fòrum, en el que serà el primer i únic concert de gran format a Espanya per presentar “Golden”, el seu darrer disc, sense oblidar en el seu repertori tots els temes que l’han convertit en una autèntica icona pop.
 
El divendres 5 de juliol, serà el torn de gaudir del demolidor directe de Bastille. Juntament amb el quartet de rock alternatiu londinenc actuaran, tretze anys després de la seva última visita a Barcelona, Garbage.  La banda de Shirley Manson oferirà un show exclusiu a Espanya per celebrar el llançament de "Version 2.0 - 20th Anniversary Deluxe" i presentar el seu nou disc previst per 2019.


Gang of Youths -autèntiques estrelles a la seva Australia natal i consolidats a Estats Units després de girar amb Foo Fighters-  i Dj Amable, són els altres confirmats per la segona nit de Cruïlla 2019.
 
El festival tornarà a oferir les actuacions més enllà del cap de setmana programant concerts el dijous. Per la desena edició del festival, l’organització del festival, presenta un cartell de dijous en què els sons urbans i el públic més jove seran els protagonistes.
Natos y Waor -els coneguts com Els Reis del Rap Espanyol-  els granadins Ayax y Prok - autèntics col·leccionistes de sold outs als seus concerts- i Lildami - el representant més avantatjat de l’escena Trap en català- pujaran a l’escenari Estrella Damm el dia 4 de juliol.
 
Aquest primer avançament és sols un tast del que té preparat Cruïlla per celebrar la seva desena edició, en el que sumarà no sols més artistes al cartell sinó també multitud d’activitats que s’aniran donant a conèixer pròximament.
 
El X Festival Cruïlla tindrà lloc els dies 4, 5 i 6 de juliol de 2019 al Parc del Fòrum de Barcelona.
 
 
______________________________________________________________________
______________________________________________
 
CAST
 
La décima edición del Festival Cruïlla anuncia una buena parte de su programación.

  • Kylie Minogue, Bastille, Garbage, Natos y Waor, Ayax y Prok, Gang of Youths, Dj Amable y Lildami primeros confirmados por Cruïlla 2019
  • La décima edición de Cruïlla tendrá lugar del 4 al 6 de julio de 2019.
  • Los abonos y entradas de día para el festival se pondrán a la venta hoy a las 12.00h en www.cruillabarcelona.com


Barcelona, 13 de noviembre de 2018. La décima edición de Cruïlla empieza a calentar motores y lo hace anunciando los primeros nombres confirmados, que incluyen algunas de los cabezas de cartel.

Kylie Minogue actuará el sábado 6 de julio en el Parque del Fórum, en el que será el primer y único concierto de gran formato en España para presentar "Golden", su último disco, sin olvidar en su repertorio todos los temas que la han convertido en un auténtico icono pop.

El viernes 5 de julio, será el turno de disfrutar del demoledor directo de Bastille. Junto con el cuarteto de rock alternativo londinense actuarán, trece años después de su última visita a Barcelona, Garbage. La banda de Shirley Manson ofrecerá un show exclusivo en España para celebrar el lanzamiento de "Version 2.0 - 20th Anniversary Deluxe" y presentar su nuevo disco previsto para 2019.


Gang of Youths -autènticas estrellas a su Australia natal y consolidados en Estados Unidos después de girar con Foo Fighters- y Dj Amable, son los otros confirmados para la segunda noche de Cruïlla 2019.

El festival, volverá a ofrecer las actuaciones más allá del fin de semana programando conciertos el jueves. Para la décima edición del festival, la organización presenta un cartel del jueves en que los sonidos urbanos y el público más joven serán los protagonistas.
Natos y Waor -los conocidos como Los Reyes del Rap Español- los granadinos Ayax y Prok - auténticos coleccionistas de sold outs a sus conciertos- y Lildami - el representante más aventajado de la escena Trap en catalán- subirán al escenario Estrella Damm el día 4 de julio.

Este primer adelanto es sólo una muestra de lo que tiene preparado Cruïlla para celebrar su décima edición, en el que sumará no sólo más artistas al cartel sino también multitud de actividades que se irán dando a conocer próximamente.

El X Festival Cruïlla tendrá lugar los días 4, 5 y 6 de julio de 2019 en el Parque del Fórum de Barcelona.