NOTA DE PRENSA DEL martes 30 de octubre de 2018

 
La Pegatina, segona confirmació per Cruïlla de Primavera 2019 ::: CAST A CONT
 
 
  • La Pegatina actuarà a Cruïlla de Primavera el 13 d'abril de 2019
  • Izal va ser la primera confirmació de la tercera edició de Cruïlla de Primavera
  • Cruïlla de Primavera tindrà lloc al Poble Espanyol de Barcelona

L'organització de Cruïlla, que segueix immersa en la celebració de Cruïlla de Tardor, anuncia que La Pegatina actuarà a Cruïlla de Primavera el 13 d'abril, un dia després que ho faci Izal.
 
La Pegatina, segurament el conjunt festiu més viatger que ha sorgit de Catalunya en molt de temps, al qual se l'ha pogut veure en països tan diversos com Mèxic, Argentina, Equador, Uruguai, Xile, Xina, Japó, Canadà i gran part d'Europa, torna a trepitjar els escenaris de Barcelona, després d'actuar en la passada edició del Festival Cruïlla.
 
En Cruïlla de Primavera els de Montcada i Reixac seguiran presentant el seu últim disc "Ara o Mai", un sisè àlbum d'estudi ric en matisos i temps, fruit d'un còctel de modernitat, frescor, improvisació i als seus quinze anys al peu del canó amb més de mil concerts a trenta països. El grup obre nous horitzons sonors sense perdre ningú pel camí.
 
Amb el Cruïlla de Primavera, l'organització vol oferir a les portes de l'estiu, un concert festiu amb tot el valor afegit que caracteritza el Cruïlla: atenció al públic, la qualitat, la comoditat en un entorn cuidat.
 
 
 
CRUÏLLA DE PRIMAVERA 
Poble Espanyol - Barcelona
12 d'abril de 2019 - Izal
13 d'abril de 2019 - La Pegatina
 
Més informació i entrades a la venda
https://www.cruillabarcelona.com/ca/cruilla-de-primavera-2019/
 
 
 
 
 
 
CAST

_____________________________________________________________
_________________________________________
 
 
La Pegatina, segunda confirmación para Cruïlla de Primavera 2019

  • La Pegatina actuará en Cruïlla de Primavera el 13 de abril de 2019
  • Izal fue la primera confirmación de la tercera edición de Cruïlla de Primavera
  • Cruïlla de Primavera tendrá lugar en el Poble Espanyol de Barcelona
La organización de Cruïlla, que sigue inmersa en la celebración de Cruïlla de Tardor, anuncia que La Pegatina actuará en Cruïlla de Primavera el próximo día 13 de abril, un día después de que lo haga Izal.

La Pegatina, seguramente el conjunto festivo más viajero que ha surgido de Cataluña en mucho tiempo, al que se le ha podido ver en países tan diversos como México, Argentina, Ecuador, Uruguay, Chile, China, Japón, Canadá y gran parte de Europa, vuelve a pisar los escenarios de Barcelona, después de actuar en la pasada edición del Festival Cruïlla.

En Cruïlla de Primavera los de Montcada i Reixac seguirán presentando su último disco “Ahora o Nunca”, un sexto álbum de estudio rico en matices y tiempo, fruto de un cóctel de modernidad, frescura, improvisación y a sus quince años al pie del canón con más de mil conciertos en treinta países. El grupo abre nuevos horizontes sonoros sin perder a nadie por el camino.
 
Con el Cruïlla de Primavera, la organización quiere ofrecer a las puertas del verano, un concierto festivo con todo el valor añadido que caracteriza el Cruïlla: atención al público, la calidad, la comodidad en un entorno cuidado.

 
CRUÏLLA DE PRIMAVERA 
Poble Espanyol - Barcelona
12 de abril de 2019 - Izal
13 de abril de 2019 - La Pegatina 
 
Más información y entradas a la venta
https://www.cruillabarcelona.com/es/cruilla-de-primavera-2019/