NOTA DE PRENSA DEL martes 23 de octubre de 2018

 
 
Izal primera confirmació del Cruïlla de Primavera 2019 ::: CAST A CONT

  • El grup madrileny IZAL actuarà al Poble Espanyol el pròxim 12 d'abril.
  • Les entrades per al concert es posaran a la venda aquest dijous 25 d'octubre a les 12.00h.
 
 
 
 
 
 
Quan encara queden tres concerts per acabar el Cruïlla de Tardor, concretament els de MGMT, Cat Power i Mafalda i Tremenda Jauria, Cruïlla de Primavera dona a conèixer el primer nom per la tercera edició de Cruïlla de Primavera: Izal.
 
La banda madrilenya actuarà el 12 d'abril de 2019 al Poble Espanyol de Barcelona en el marc de la seva gira "Autoterapia" que presenta un nou show, amb nou muntatge i repertori, que portarà als seguidors de la banda a viure una nova experiència musical durant més de dues hores de concert.
 
Les entrades per a aquest concert es posaran a la venda aquest dijous a les 12.00h.
 
Amb el Cruïlla de Primavera, l'organització vol oferir a les portes de l'estiu, un concert festiu amb tot el valor afegit que caracteritza el Cruïlla: atenció al públic, la qualitat i la comoditat en un entorn cuidat.
 
 
 
IZAL
 
A principis de 2018 va veure la llum Autoterapia, el nou disc d'IZAL, que va posar fi a tres llargs anys d'espera per part de la seva legió de seguidors, impacients per aprendre's els nous temes del grup.
 
Pocs artistes posseeixen actualment una comunió tan gran amb el seu públic com aquest conjunt madrileny, format a principis d'aquesta dècada per músics ja experimentats, que han trobat a IZAL el seu gran projecte vital, treballant l'èxit disc a disc, concert a concert, i projectant un pop-rock poètic i amb horitzons de grandesa, cantat amb la carismàtica veu de Mikel Izal.
 
 
 
CAST

_____________________________________________________________
______________________
 
 
 
Izal primera confirmación Cruïlla de Primavera 2019
 
 
  • El grupo madrileño Izal actuará en el Pueblo Español el próximo 12 de abril.
  • Las entradas para el concierto se pondrán a la venta este jueves 25 de octubre a las 12.00h


Cuando aún quedan tres conciertos para dar por terminado Cruïlla de Tardor, concretamente los de MGMT, Cat Power y Mafalda y Tremenda Jauría, Cruïlla de Primavera da a conocer el primer nombre para la tercera edición de Cruïlla de Primavera: Izal.
 
La banda madrileña actuará el 12 de abril de 2019 en el Poble Espanyol de Barcelona en el marco de su gira "autoterapia" que presenta un nuevo show, con nuevo montaje y repertorio que llevará a los seguidores de la banda a vivir una nueva experiencia musical durante más de dos horas de concierto.
 
Las entradas para este concierto se pondrán a la venta este jueves a las 12h.
 
Con el Cruïlla de Primavera, la organización quiere ofrecer a las puertas del verano, un concierto festivo con todo el valor añadido que caracteriza el Cruïlla: atención al público, la calidad, la comodidad en un entorno cuidado.
 
 
 
IZAL
 
A principios de 2018 vio la luz Autoterapia, el nuevo disco de Izal, que puso fin a tres largos años de espera por parte de su legión de seguidores, impacientes por aprenderse los nuevos temas del grupo.
 
Pocos artistas poseen actualmente una comunión tan grande con su público como este conjunto madrileño, formado a principios de esta década por músicos ya experimentados, que han encontrado en Izal su gran proyecto vital, trabajando el éxito disco a disco, concierto en concierto, y proyectando un pop-rock poético y con horizontes de grandeza, cantado con la carismática voz de Mikel Izal.