NOTA DE PRENSA DEL lunes 09 de julio de 2018

Aquest dijous comença el Festival Cruïlla ::: CASTELLANO A CONT
- Aquest dijous a les 18 h obrirà les portes la novena edició de Cruïlla

- Durant tres dies actuaran al Parc del Fòrum de Barcelona artistes de la talla de JACK WHITE, BUNBURY, PROPHETS OF RAGE, NERD, KYGO JUSTICE, THE ROOTS, DAVID BYRNE, ORBITAL, BEN HOWARD, DAMIAN MARLEY o GILBERTO GIL.
 
 
 
 
 
 
Barcelona 10 de juliol de 2018Precisament aquest dijous, en la jornada inaugural del Festival es viurà un dels concerts més esperats de la temporada, quan JACK WHITE pujarà a l'escenari per presentar el seu nou disc sense oblidar altres temes que han marcat la seva carrera tant en solitari com quan formava part al costat de Meg White de The White Stripes.
 
La banda de Pharell Williams NERD, prophets OF RAGE -amb membres de Rage Against the Machines,Public Enemy o Cypress Hill- i el rei del EDM Kygo seran els protagonistes de divendres, mentre que Justice, The Roots i David Byrne ho seran de dissabte .
 
 
 
 
CAST
________________________________________________________
___________________________
 
 
Barcelona 10 de julio de 2018. Este jueves a las 18.00h abrirá sus puertas la novena edición de Cruïlla, que durante 3 días traerá al Parc del Fòrum de Barcelona a artistas de la talla de JACK WHITE, BUNBURY, PROPHETS OF RAGE, N.E.R.D, KYGO JUSTICE , THE ROOTS, DAVID BYRNE, ORBITAL, BEN HOWARD, DAMIAN MARLEY o GILBERTO GIL.
 
Precisamente este jueves, en la jornada inaugural del Festival se vivirá uno de los conciertos más esperados de la temporada, cuando JACK WHITE subirá al escenario para presentar su nuevo disco, aunque sin olvidar otros temas que han marcado su carrera tanto en solitario como cuando formaba junto a Meg White, The White Stripes. 
 
La banda de Pharell Williams N.E.R.D, PROPHETS OF RAGE -con miembros de Rage Against the Machines, Public Enemy o Cypress Hill, y el rey del EDM Kygo serán los protagonistas del viernes, mientras que Justice, The Roots y David Byrne lo serán del sábado.
 
Toda la info en www.cruillabarcelona.com