NOTA DE PRENSA DEL miércoles 13 de junio de 2018

El Festival Cruïlla anuncia els horaris per a la seva pròxima edició i la programació de l'escenari de Ron Brugal que inclourà el dj set de Questlove (The Roots) ::: CAST A CONT
 
• Ja es poden consultar els horaris a la web del Festival.

• Questlove, de The Roots, principal reclam de l'escenari de Ron Brugal.

• Ron Brugal serà present amb #FestivaleandoConBrugal fent partícips als assistents del millor del Festival Cruïlla amb les millors actuacions en directe i DJs que estaran a l'escenari Ron Brugal.

• Cruïlla tindrà lloc els dies 12, 13 i 14 de juliol al Parc del Fòrum de Barcelona.

El Festival Cruïlla ha fet públics els horaris per a la seva novena edició que tindrà lloc els dies 12, 13 i 14 de juliol al Parc del Fòrum de Barcelona.

En els horaris, que ja es poden consultar aquí, destaca l'actuació de Jack White a les 23.00h de dijous en una jornada que tindrà lloc de 18:30 a 01: 00h.

Divendres l'actuació de N.E.R.D, amb Pharrell Williams al capdavant, obrirà el foc a l'escenari Estrella Damm (encara que dues hores abans ja estaran sonant els primers acords en els escenaris Cruïlla Enamora i Time Out) en un horari apte per a famílies. Seran Bomba Estéreo que gairebé vuit hores més tard posaran punt final a la jornada de divendres.

Dissabte a les 19.00h a l'escenari Time Out començarà el concert de Fatoumata Diawara un dels més esperats de l'edició d'enguany. A altes hores de la nit seran Catarres, Belako, Orbital i Justice els encarregats de posar fi a la novena edició del Cruïlla.

A més d'anunciar els horaris, l'organització del Cruïlla també presenta avui un nou escenari que es suma als ja coneguts (Estrella Damm, Cruïlla Enamora, Time Out, Ràdio 3 i Movistar).

Es tracta de l'escenari de Ron Brugal, escenari en el qual es podrà gaudir de la sessió de Questlove, bateria de The Roots i una de les personalitats més influents en la història del hip hop, el soul i el funk.

També tindran lloc a l'escenari de Ron Brugal el concert Maruja Limón, o els djs sets de Supa Disc, Bana bogaloo, NinhodelosRecados (Rubén Serra de la Pegatina), MLiR, Lil 'Yeti, zonzo, o Arnau Obiols.


CAST 
________________________________________________________________________
________________________________________________
 
El Festival Cruïlla anuncia los horarios para su próxima edición y la programación del escenario de Ron Brugal que incluirá a Questlove (The Roots) tras los platos.
 
• Ya se pueden consultar los horarios en la web del Festival.
 
• Ron Brugal estará presente con #FestivaleandoConBrugal haciendo partícipes a los asistentes de lo mejor de el Festival Cruïlla con las mejores actuaciones en directo y DJs que estarán en el escenario Ron Brugal.
 
• Questlove, de The Roots, principal reclamo del escenario de Ron Brugal.
 
• Cruïlla tendrá lugar los días 12, 13 y 14 de julio en el Parc del Fòrum de Barcelona.
 
 
 
 
 
El Festival Cruïlla ha hecho públicos los horarios para su novena edición que tendrá lugar los días 12, 13 y 14 de julio en el Parc del Fòrum de Barcelona.
 
En los horarios, que ya se pueden consultar en www.cruillabarcelona.com/horaris, destaca la actuación de Jack White a las 23.00h del jueves en una jornada que tendrá lugar de 18:30 a 01:00h.
 
El viernes la actuación de N.E.R.D, con Pharrell Williams al frente, abrirá el fuego en el escenario Estrella Damm (aunque dos horas antes ya estarán sonando los primeros acordes en los escenarios Cruïlla Enamora y Time Out) en un horario apto para familias. Serán Bomba Estéreo quienes casi ocho horas más tarde pondrán punto y final a la jornada del viernes.
 
El sábado a las 19.00h en el escenario Time Out empezará el concierto de Fatoumata Diawara uno de los más esperados de la edición de este año. A altas horas de la noche serán Catarres, Belako, Orbital y Justice los encargados de poner fin a la novena edición del Cruïlla
 
Además de anunciar los horarios, la organización del Cruïlla también presenta hoy un nuevo escenario que se suma a los ya conocidos (Estrella Damm, Cruïlla Enamora, Time Out, Radio 3 y Movistar).
 
Se trata del escenario de Ron Brugal, escenario en el que se podrá disfrutar de la sesión de Questlove, batería de The Roots y una de las personalidades más influyentes en el historia del hip hop, el soul y el funk.
 
También tendrán lugar en el escenario de Ron Brugal el concierto Maruja Limón, o los djs sets de Supa Disco, Bana Bogaloo, NinhodelosRecados (Rubén Sierra de la Pegatina), MLiR, Lil' Yeti, Zonzo o Arnau Obiols.