NOTA DE PRENSA DEL miércoles 30 de mayo de 2018

Roda de premsa Cruïlla és més ::: 6 de juny ::: Barcelona ::: CAST A CONT
El pròxim dimecres 6 de juny a les 12.00h tindrà lloc a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm la roda de premsa del Festival Cruïlla en la que es presentaran les darreres novetats per l'edició d'enguany que tindrà lloc del 12 al 14 de juliol al Parc del Fòrum de Barcelona.


Entre aquestes novetats destaca l'ampli programa d'activitats no musicals així com tots els nous serveis que el Festival oferirà al públic.
 
Es prega confirmació contestant a aquest mail.
 
RODA DE PREMSA "CRUÏLLA ÉS MÉS"

AMB LA PRESÈNCIA DE: Jordi Herreruela (Festival Cruïlla), Fede Segarra (Damm), Lluís Danés (Artista) i Miryam Cuatrecasas (White Summer)

DATA: Dimecres 6 de juny a les 12:00h 
 
LLOC: ANTIGA FÀBRICA ESTRELLA DAMM DIRECCIÓ: C/ ROSSELLÓ 515, BARCELONA (mapa: http://tinyurl.com/5ettgy) CAST
 
 
 
 
CASTELLÀ
 
_________________________________________________________________
_______________________________________________
 
 
 
El próximo miércoles 6 de junio a las 12.00h tendrá lugar en la Antiga Fàbrica d'Estrella Damm la rueda de prensa del Festival Cruïlla  en la que se presentarán las últimas novedades para la edición de este año que tendrá lugar del 12 al 14 de julio en el Parc del Fòrum de Barcelona.
 
Entre estas novedades destacan el amplio programa de actividades no musicales y todos los nuevos servicios que el Festival ofrecerá a su público.


Se ruega confirmación contestando a este mail.

 
RUEDA DE PRENSA FESTIVAL CRUÏLLA ÉS MÉS

CON LA PRESENCIA DE: Jordi Herreruela (Cruïlla Barcelona), Jordi Herreruela (Festival Cruïlla), Fede Segarra (Damm)Lluís Danés (Artista) y Miryam Cuatrecasas (White Summer).
 
FECHA: Miércoles 6 de junio a las 12:00h
 
LUGAR: ANTIGA FÁBRICA D'ESTRELLA DAMM
 
DIRECCIÓN: C / ROSSELLO 515, Barcelona (mapa: http://tinyurl.com/5ettgy)