NOTA DE PRENSA DEL jueves 17 de mayo de 2018

Cruïlla Lifestyle by White Summer ::: CAST A CONT
  • El Festival Cruïlla i White Summer s’uneixen per oferir una experiència més completa als assistents de l’edició d’enguany amb Cruïlla Lifestyle by White Summer.
 
  • Acompanyant la seva intensa agenda musical i artística, l’esdeveniment s’obre gràcies a aquesta col·laboració a marques de comerç just, companyies locals de dansa i emprenedors creatius.
 
  • El Festival Cruïlla tindrà lloc els dies 12, 13 i 14 de juliol al Parc del Fòrum de Barcelona.
 
 
Barcelona, 17 de maig de 2018. Quan falten dos mesos perquè arrenqui la novena edició del Festival Cruïlla, l’organització anuncia que aquest any el Parc del Fòrum comptarà amb un nou espai creat en col·laboració amb White Summer, festival únic en el seu format i contingut que recull durant el mes d’agost a Girona les últimes tendències en arts escèniques, disseny, música i gastronomia. 
 
L’innovadora oferta del Cruïlla Lifestyle by White Summer acollirà un seguit de zones diferenciades i activitats pensades especialment pels visitants d’aquest esdeveniment barceloní. Espectacles de dansa, tallers, teatre i equilibrisme són algunes de les activitats que tindran lloc entre concert i concert, a més d’altres que es donaran a conèixer el proper 6 de juny durant la roda de premsa de presentació de “Cruïlla és més”, on s’anunciarà l’experiència 360 de l’edició d’enguany.
 
Fruit de la col·laboració amb White Summer i en línea amb l’ADN d’aquest festival de tendències de referència a l’Empordà, una selecció de marques de comerç just, emprenedors creatius i food trucks amb gastronomia de proximitat completarà la proposta del Cruïlla Lifestyle by White Summer. D’aquesta manera, tots dos festivals s’associen per tal que aquets emprenedors puguin tenir l’oportunitat de connectar amb un públic afí i fer visibles les seves creacions entre les més de 65 mil persones que visiten anualment el Cruïlla.
 
El festival White Summer és una alternativa d’entreteniment pionera a Catalunya, que actua com a plataforma de promoció per a emprenedors creatius, restauradors i artistes i es renova any rere any amb una intensa agenda d’activitats. Arribant a la seva setena edició aquest estiu, se celebrarà del 4 al 26 d’agost al Mas Gelabert de Serres de Pals.
 
Cruïlla Loves White Summer
 
 
 
CAST

_____________________________________________________
______________________________________________

 
  • El Festival Cruïlla y White Summer unen para ofrecer una experiencia más completa a los asistentes de la edición de este año con Cruïlla Lifestyle by White Summer.
 
  • Acompañando su intensa agenda musical y artística, el evento se abre gracias a esta colaboración a marcas de comercio justo, compañías locales de danza y emprendedores creativos.
 
  • El Festival Cruïlla tendrá lugar los días 12, 13 y 14 de julio en el Parc del Fòrum de Barcelona.
.
.
Barcelona, 17 de mayo de 2018. A dos meses para que arranque la novena edición del Festival Cruïlla, la organización anuncia que este año el Parc del Fòrum contará con un nuevo espacio creado en colaboración con White Summer, festival único en el su formato y contenido que recoge durante el mes de agosto en Girona las últimas tendencias en artes escénicas, diseño, música y gastronomía.
La innovadora oferta del Cruïlla Lifestyle by White Summer acogerá una serie de zonas diferenciadas y actividades pensadas especialmente para los visitantes de este evento barcelonés. Espectáculos de danza, talleres, teatro y equilibrismo son algunas de las actividades que tendrán lugar entre concierto y concierto, además de otros que se darán a conocer el próximo 6 de junio durante la rueda de prensa de presentación de "Cruïlla és més" , donde se anunciará la experiencia 360 de la edición de este año.

Fruto de la colaboración con White Summer y en línea con el ADN de este festival de tendencias de referencia en el Empordà, una selección de marcas de comercio justo, emprendedores creativos y food trucks con gastronomía de proximidad completará la propuesta del Cruïlla Lifestyle by White Summer. De este modo, ambos festivales se asocian para que estos emprendedores puedan tener la oportunidad de conectar con un público afín y hacer visibles sus creaciones entre las más de 65 mil personas que visitan anualmente el Cruïlla.

El festival White Summer es una alternativa de entretenimiento pionera en Catalunya, que actúa como plataforma de promoción para emprendedores creativos, restauradores y artistas y se renueva año tras año con una intensa agenda de actividades. Llegando a su séptima edición este verano, se celebrará del 4 al 26 de agosto en el Mas Gelabert de Serres de Pals.

Cruïlla Loves White Summer