NOTA DE PRENSA DEL lunes 19 de marzo de 2018

Cruïlla de Primavera presenta el retorn de Els Catarres el pròxim 6 d’abril amb entrades ja exhaurides ::: CAST A CONT
* El 6 d'abril al Poble Espanyol tindrà lloc la segona edició del Cruïlla de Primavera 2018

* Els Catarres presentaran per primera vegada en directe les cançons del seu quart disc Tots els meus principis

* Abans de l’actuació de Els Catarres, actuaran Koers, grup revelació català i referent del reggae estatal
La segona edició del Cruïlla de Primavera tindrà lloc el 6 d’abril al Poble Espanyol. Aquest esdeveniment neix de la voluntat dels organitzadors del Festival Cruïlla d'oferir al públic que gaudeix del gran festival al juliol, una programació estable al llarg de l'any en diferents formats que permetin gaudir de l'essència del festival. En aquest sentit, ara fa uns mesos va concloure amb èxit el Cruïlla de Tardor que va portar a l'escenari de l'Hivernacle del Poble Espanyol les actuacions de Ramon Mirabet, Gramatik, Lori Meyers i Itaca Band.
 
El retorn als escenaris d’Els Catarres protagonitzarà aquesta segona edició del Cruïlla de Primavera. Els d’Aiguafreda presentaran per primera vegada en directe el show que han preparat amb les cançons del seu quart disc Tots els meus principis, que fa pocs dies ha sortit publicat. En aquest treball, hi ha una gran diversitat de sonoritats i colors que caracteritzarà la nova col·lecció de cançons, el fet que no és un disc acústic gràcies a la incorporació d’instruments elèctrics i que ha sortit amb temps suficient perquè el públic ja se’l conegui. També cal dir que és un disc de sonoritat lluminosa i ballable gràcies a una profunda càrrega vitalista.
 
Aquest esperat retorn d’Els Catarres als escenaris té lloc després d'anunciar el seu comiat fa un any i mig amb un disc d'or sota el braç i una gira molt original i reivindicativa de deu dies a les set principals sales de Barcelona, que va exhaurir les 7.000 entrades en un mes.
 
Després de l’èxit sense pal·liatius de la primera edició, el Cruïlla de Primavera torna a apostar per la millor música de casa nostra i amb un grup de nou conegut pel seu potentíssim directe. La seva relació amb el Cruïlla neix l'any 2015 quan varen compartir escenari amb bandes com Franz Ferdinand, Damian Marley, Kendrick Lamar o Jamie Cullum.
 
Just abans de l’actuació de Els Catarres, actauran Koers, el grup revelació català i un dels referents del reggae de l’estat, que presentaran el seu primer disc Unbroken.

Amb el Cruïlla de Primavera, l’organització vol oferir a les portes de l'estiu, un concert festiu amb tot el valor afegit que caracteritza el Cruïlla: atenció al públic, la qualitat, la comoditat en un entorn cuidat. Un esdeveniment totalment adequat, doncs, pel públic transversal i de totes les edats i condicions que caracteritza tan el Cruïlla com Els Catarres.

 
ELS CATARRES:
 
L'actual auge del panorama musical dels Països Catalans no es podria entendre sense Els Catarres. La banda és responsable del ressorgiment de la música festiva i ha aconseguit fites històriques que han marcat un abans i un després en la mesura d'èxit dels grups catalans. Han estat la primera banda en actiu que oferint un concert en solitari omple les 4.600 localitats del Sant Jordi Club i la primera a exhaurir 7.000 entrades omplint set sales de Barcelona en tan sols dues setmanes quan va acomiadar la seva anterior gira. Per si no fos poc, han estat guardonats amb un disc d'or per les seves vendes discogràfiques, tot i regalar els discos a través del seu web, i les seves gires han esdevingut internacionals gràcies a concerts a França, Xina i Corea. Els Catarres són un grup únic, irrepetible i ja icònic, que més enllà d'haver-se guanyat un nom amb lletres d'or de la història de la música catalana contemporània, aquest 2018 tornarà amb nou disc, el quart, i nova gira per a arrasar amb els seus èxits de nou amb tot.
 
CAST
______________________________________________

 
* El 6 de abril en el Poble Espanyol tendrá lugar la segunda edición del Cruïlla de Primavera 2018

* Els Catarres presentarán por primera vez en directo las canciones de su cuarto disco
 
* Antes de la actuación de Els Catarres, actuaran Koers, grupo revelación catalán y referente del reggae nacional

 
La segunda edición del Cruïlla de Primavera tendrá lugar el 6 de abril en el Poble Espanyol. Este evento nace de la voluntad de los organizadores del Festival Cruïlla de ofrecer al público que disfruta del gran festival en julio, una programación estable a lo largo del año en diferentes formatos que permitan disfrutar de la esencia del festival. En este sentido, hace unos meses concluyó con éxito el Cruïlla de Tardor que llevó al escenario del Invernadero del Pueblo Español las actuaciones de Ramon Mirabet, Gramatik, Lori Meyers e Itaca Band.
 
El regreso a los escenarios de Els Catarres protagonizará esta segunda edición del Cruïlla de Primavera. Los de Aiguafreda presentarán por primera vez en directo el show que han preparado con las canciones de su cuarto disco, Tots els meus principis, que acaba de salir publicado. En este trabajo hay una gran diversidad de sonoridades y colores que caracterizará la nueva colección de canciones, además del hecho de que no es un disco acústico gracias a la incorporación de instrumentos eléctricos y que sale con tiempo suficiente para que el público ya se lo conozca. También es un disco de sonoridad luminosa y bailable gracias a una profunda carga vitalista.
 
Este esperado regreso de Els Catarres los escenarios tiene lugar después de anunciar su despedida hace un año y medio con un disco de oro bajo el brazo y una gira muy original y reivindicativa de diez días a las siete principales salas de Barcelona, que agotó las 7.000 entradas en un mes.
 
Tras el éxito sin paliativos de la primera edición, el Cruïlla de Primavera vuelve a apostar por la mejor música de nuestra casa y con un grupo de nueve conocido por su potentísimo directo. Su relación con el Cruïlla nace en el año 2015 cuando compartieron escenario con bandas como Franz Ferdinand, Damian Marley, Kendrick Lamar o Jamie Cullum.
 
Justo antes de la actuación de Els Catarres, actuaran Koers, el grupo revelación catalán y uno de los referentes del reggae del estado, que presentaran su  primer disco Unbroken.


Con Cruïlla de Primavera, la organización quiere ofrecer a las puertas del verano, un concierto festivo con todo el valor añadido que caracteriza el Cruïlla: la calidad,  la atención al público, la comodidad en un entorno cuidado. Un evento totalmente adecuado, pues, por el público transversal y de todas las edades y condiciones que caracteriza tanto el Cruïlla como Els Catarres.
 
Els Catarres:

El actual auge del panorama musical de los Países Catalanes no se podría entender sin Els Catarres. La banda es responsable del resurgimiento de la música festiva y ha conseguido hitos históricos que han marcado un antes y un después en la medida de éxito de los grupos catalanes. Han sido la primera banda en activo que ofreciendo un concierto en solitario llena las 4.600 localidades del Sant Jordi Club y la primera agotar 7.000 entradas llenando siete salas de Barcelona en tan sólo dos semanas cuando despidió su anterior gira. Por si fuera poco, han sido galardonados con un disco de oro por sus ventas discográficas, aunque regalar los discos a través de su web, y sus giras han convertido internacionales gracias a conciertos en Francia, China y Corea. Els Catarres son un grupo único, irrepetible y ya icónico, que más allá de haberse ganado un nombre con letras de oro de la historia de la música catalana contemporánea, este 2018 volverá con nuevo disco, el cuarto, y nueva gira para arrasar con sus éxitos de nuevo con todo.