NOTA DE PRENSA DEL lunes 19 de febrero de 2018

Presentació oficial del Festival Moritz Feed Dog, Festival de Cinema Documental sobre Moda 

Dimecres 21 de febrer a les 19:00 h a la Fàbrica Moritz
 

El Festival Moritz Feed Dog celebrarà la seva 4ª edició a Barcelona entre el 22 i el 25 de març presentant una selecció dels millors documentals relacionats amb l’àmbit de la moda, així com diverses activitats paral·leles que, any rere any, ratifiquen allò volem mostrar al públic i que és el fet que #lamodaescultura.

Fins al dia d'avui ja s'han confirmat els documentals Kevyn Aucouin: Beauty & The Beast in Me, Antonio López 1970- Sex, Fashion & Disco o We Margiela, que formaran part, entre d’altres, de l’edició d’enguany.

El dia 21 es presentarà la programació complerta i es farà una breu pinzellada de com serà l’edició 2018. A més, al finalitzar, es podrà gaudir d’una cervesa cortesia de Moritz.Data: dimecres 21 de febrer a les 19.00 h

Lloc: Fàbrica Moritz Barcelona (Ronda de Sant Antoni, 39-41, Barcelona)

És necessari confirmar assistència responent aquest Mail


Tota la informació a moritz.feeddog.org
 
__________________________________________________________  Castellano
 
 
Presentación oficial del Festival Moritz Feed Dog, Festival de Cine Documental sobre Moda 

Miércoles 21 de febrero a las 19:00 h en la Fàbrica Moritz
 
 
 
El Festival Moritz Feed Dog celebrará su 4ª edición en Barcelona entre el 22 y el 25 de marzo presentando una selección de los mejores documentales relacionados con el ámbito de la moda, así como diferentes actividades paralelas que, año tras año, ratifican aquello que queremos mostrar al público y que es el hecho que #lamodaescultura.

Hasta el día de hoy se han confirmado ya documentales como Kevyn Aucouin, Beauty & The Beast in Me, Antonio López 1970- Sex, Fashion & Disco o We Margiela, que formaran parte, entre otros, de la edición de este año

El día 21 se presentará la programación completa y se hará un breve repaso de cómo será la edición 2018. Además, al finalizar se podrá disfrutar de una cerveza, gentileza de Moritz.

Fecha: miércoles 21 de febrero a las 19.00 h

Dónde: Fábrica Moritz Barcelona (Ronda de Sant Antoni, 39-41, Barcelona)

Es necesario confirmar asistencia respondiendo a este mail

Toda la información en moritz.feeddog.org