NOTA DE PRENSA DEL martes 14 de noviembre de 2017

Presentació de la segona edició del Cruïlla de Primavera amb la participació d' Els Catarres
 
-  La presentació tindrà lloc el 21 de novembre a l'Antiga Fàbrica Damm
 
- Després d’una primera edició molt exitosa, el Cruïlla de Primavera torna amb l’esperadíssim retorn d’Els Catarres.
 
El Festival Cruïlla, que fa un parell de setmanes va acabar la seva edició de Tardor amb grans concerts a l’Hivernacle del Poble Espanyol, presentarà el pròxim dia 21 de novembre la que serà la seva segona edició del Cruïlla de Primavera, a l'abril. L’objectiu del Cruïlla és oferir al públic que gaudeix del gran festival al juliol, una programació estable al llarg de l’any en diferents formats que permetin gaudir de l’essència del festival.

L’any passat va tenir lloc la primera edició del Cruïlla de Primavera que va estar protagonitzada per Txarango, presentant el seu últim disc i que va ser un autèntic èxit.


La presentació comptarà amb la presència d'Els Catarres, que oferirà novetats en relació amb la banda.
 

Dia: 21 novembre
Lloc: Antiga Fàbrica Damm (
Hora: 12 hELS CATARRES

L’actual auge del panorama musical dels Països Catalans no es podria entendre sense Els Catarres. La banda és responsable del ressorgiment de la música festiva i ha aconseguit fites històriques que han marcat un abans i un després en la mesura d’èxit dels grups catalans. Han estat la primera banda en actiu que oferint un concert en solitari omple les 4.600 localitats del Sant Jordi Club i la primera a exhaurir 7.000 entrades omplint set sales de Barcelona en tan sols dues setmanes quan va acomiadar la seva anterior gira. Per si no fos poc, han estat guardonats amb un disc d’or per les seves vendes discogràques i les seves gires han esdevingut internacionals gràcies a concerts a França, Xina i Corea. Els Catarres són un grup únic, irrepetible i ja icònic, que més enllà d’haver-se guanyat un nom amb lletres d’or de la història de la música catalana contemporània, aquest 2018 tornarà amb nou disc, el quart, i nova gira per a arrasar amb els seus èxits de nou amb tot.
 
 
CAST
 
 
__________________________________________________________
______________________________________
 
Presentación de la segunda edición del Cruïlla de Primavera con la participación de Els Catarres


- La presentación tendrá lugar el 21 de noviembre en la Antigua Fábrica Damm
 
 
 
El Festival Cruïlla, que hace un par de semanas terminó su edición de Otoño con grandes conciertos en el Invernadero del Poble Espanyol, presentará el próximo día 21 de noviembre la que será su segunda edición del Cruïlla de Primavera, en abril. El objetivo del Cruïlla es ofrecer al público que disfruta del gran festival en julio, una programación estable a lo largo del año en diferentes formatos que permitan disfrutar de la esencia del festival.

El año pasado tuvo lugar la primera edición del Cruïlla de Primavera que estuvo protagonizada por Txarango, presentando su último disco y que fue un auténtico éxito.
.
La presentación contará con la presencia de la banda de pop-folk catalán Els Catarres, que ofrecerá novedades en relación con la banda.
.
Día: 21 de noviembre
Lugar: Antiga Fàbrica Damm (Carrer del Rosselló, 515)
Hora: 12h
.
.
.
ELS CATARRES

El actual auge del panorama musical de los Países Catalanes no se podría entender sin Els Catarres. La banda es responsable del resurgimiento de la música festiva y ha conseguido hitos históricos que han marcado un antes y un después en la medida de éxito de los grupos catalanes. Han sido la primera banda en activo que ofreciendo un concierto en solitario llena las 4.600 localidades del Sant Jordi Club y la primera agotar 7.000 entradas llenando siete salas de Barcelona en tan sólo dos semanas cuando despidió su anterior gira. Por si fuera poco, han sido galardonados con un disco de oro por sus ventas discogràques y sus giras han convertido internacionales gracias a conciertos en Francia, China y Corea. Los Catarres son un grupo único, irrepetible y ya icónico, que más allá de haberse ganado un nombre con letras de oro de la historia de la música catalana contemporánea, este 2018 volverá con nuevo disco, el cuarto, y nueva gira para arrasar con sus éxitos de nuevo con todo.