NOTA DE PRENSA DEL miércoles 16 de febrero de 2011

8 i 9 de juliol són les dates escollides per a la 4a edició del Festival Cruïlla Barcelona 2011. (CASTELLANO A CONTINUACIÓN)
 
http://www.ensilencio.com/iweb/portada/logovertical.jpg
 
8 i 9 de juliol són les dates escollides per a la 4a edició del Festival Cruïlla Barcelona 2011.

Els propers 8 i 9 de juliol, al Parc del Fòrum de Barcelona, tornaran a sonar les músiques urbanes i la qualitat musical, sense fronteres musicals ni estílistiques que ens proposa el Cruïlla Barcelona.

L'organització del Festival ha estat treballant per assolir acords amb patrocinadors, institucions i gestors del Parc del Fòrum, que permeten assegurar la continuïtat del Festival durant els pròxims tres anys. Tot això fa que l'edició d'enguany prometi ser la més ambiciosa de les edicions celebrades fins ara.

El proper dimecres 23 de febrer es posaran a la venda  els abonaments al web del festival: www.cruillabarcelona.com.
Els 500 primers tindran el preu reduït de 40€. Les entrades els dies del festival seran de 50 € preu de dia i 80 € l'abonament.

___________________________________________________________________________
 
 

CASTELLANO
 
 
Los próximos 8 y 9 de julio, en el Parc del Fòrum de Barcelona, volverán a sonar las músicas urbanas y la calidad musical, sin fronteras musicales ni estilísticas que nos propone el Cruïlla Barcelona.

La organización del Festival ha estado trabajando para alcanzar acuerdos con patrocinadores, instituciones y gestores del Parc del Fòrum, que permiten asegurar la continuidad del Festival durante los próximos tres años. Todo ello hace que la edición de este año prometa ser la más ambiciosa de las ediciones celebradas hasta ahora.

El próximo miércoles 23 de febrero se pondrán a la venta los abonos en la web del festival: www.cruillabarcelona.com. Los 500 primeros tendrán el precio reducido de 40 €. Las entradas los días del festival serán de 50 € precio de día y 80 € el abono.